shareit

Avicii обяви своето пенсиониране

| от chronicle.bg |

Популярният DJ Avicii обяви официално решението си да се оттегли от концертната дейност и създаването на музика за дълъг период от време.

Реших 2016 да е последна за моята кариера“, сподели в своя уебсайт диджеят. „По време на пътуване в САЩ с приятели осъзнах, че това, което ме очаква, няма да се промени – пътувания, концерти, липса на време. Нуждаех се от промяна и затова избрах да последвам мечтите си смело напред.“

В писмо до феновете, публикувано във Facebook, Avicii споделя, че ще продължи да поддържа контакт с феновете си, макар да не планира нови концерти и изпълнения.

„Знам, че съм благословен да пътувам по целия свят, да бъда известен, но всъщност в реалния живот не се чувствам достатъчно успял. Изборите, които съм правил в живота и в кариерата никога не са били свързани с материалното. Напротив, дори съм безкрайно благодарен с това, което съдбата ми е поднесла“, пише Avicii, чието истинско име е Тим Берлинг.

Музикантът признава, че докато градил успешната си кариера, не е имал време за други неща и е време да обърне време на себе си.

Големият успех споходи Avicii през 2011, когато се появи  хитът Levels, последван от Wake Me Up и Hey Brother. Той има издадени два албума – един от 2013 и един от 2016.

 
 
Коментарите са изключени