shareit

Астралните близначки в порно индустрията

| от chronicle.bg |

На днешния ден са родени две много способни актриси в киното за възрастни: Виктория Син и Джия Палома.

И двете са известни в света на порното и не без причина. Виктория Син е родена в Германия като Яна Арагон. Известна е с ексцентричния си Instagram акаунт.

Posting another one of these cuz my boobs look great here and I want everyone to see.

A post shared by Victoria Sin (@sinforvictory) on

Джия Палома пък е от италиански произход и истинското й име е Карън Кристин Катанзаро.

Палома дебютира като актриса в порнографската индустрия през февруари 2003 г., когато е на 19-годишна възраст.

В началото на кариерата си снима агресивни секс сцени с двойно и тройно проникване и фелацио тип „дълбоко гърло“.

През 2004 г. става първата порноактриса, върху която в комерсиална продукция е приложена т. нар. техника „Donkey Punch“ – в сцена от филма „Guttermouths 30“ партньорът й Алекс Сандърс я удря с юмрук в задната част на главата по време на сексуален акт.

Животът й обаче не е низ от секс и удоволствия.

През януари 2005 г. Палома едва оцелява след като взима свръхдоза кокаин, при което пулсът й се увеличава повече от три пъти над нормалното. А през юни 2006 г. претърпява автомобилен инцидент, при който получава няколко счупвания на кости, но се възстановява и след около един месец продължава кариерата си.

Участва заедно с редица други порноактьори във видеоклипа на песента „Who’s Your Daddy?“ на рапъра Некро от албума му The Sexorcist.

Виктория Син има немалко номинации за награди: Номинация за AVN награда за най-добра групова секс сцена, Номинация за AVN награда за най-добра групова секс сцена само с момичета и още.

Но Джия я бие. Тя има спечелени награди: тя е горда носителка на CAVR награда за изпълнителка на годината през 2004, AVN награда за най-добра секс сцена само с момичета и XRCO награда. за най-добро изпълнение в сцена момиче-момиче. Отделно е номинирана за най-добра нова звезда, за супермръсница, за невъзпята сирена, както и за най-добра соло секс сцена – за изпълнение на сцена във филма…“Месомелачки“.

Е, очевидно Джия Палома е по-добрият близнак. Но вие може да решите друго. Преценете в галерията.

 

 
 
Коментарите са изключени