shareit

Анди Кейс: Запознайте се с Кралицата на кавърите

| от chronicle.bg |

Музикалната кариера и изкарването на пари от музика, въобще, се превърна в доста по-лесна цел, благодарение на социалните мрежи.

Различни артисти ползват Facebook и Instagram, за да промотират изпълненията си в домашна обстановка, и имат милиони гледания в YouTube, въпреки и да не са записали нито една песен професионално.

Подобен и случаят на Анди Кейс, която някои определят като Кралицата на кавърите.

Русокосата красавица е родена в Юджийн Орегон в семейство с още шест братя и сестри. Опитва кариера в музиката със собствени песни, но истинска популярност добива, благодарение на страхотните кавъри на парчета на известни изпълнители.

25-годишната Кейс споделя, че черпи вдъхновение от артисти като Кели Кларксън, Кристина Агилера, Хейли Уилямс и Деми Ловато.

Песента й „Want To Want Me/I Want You To Want Me Mashup” попадна в топ 10 на Spotify за 2015 година, като прекара и три седмици в класацията на Великобритания, достигайки до №24.

Сигурни сме, че част от милионите й гледания в YouTube се дължат и на красотата й, но веднъж чуете ли гласа й, няма как да отречете, че външността е най-малкото, с което Анди привлича феновете си.

На 11 вече е сигурна, че музиката е нещото, с което иска да се занимава. 14 години по-късно каналът й в YouTube наброява повече от един милион фенове.

Преди години се пробва в American Idol, но продуцентите й казват, че е твърде срамежлива, и не обръщат внимание на таланта й. Анди обаче не се отказва и сама постига мечтата си. А най-приятното е, „че никой не те кара да ставаш в понеделник сутрин за работа. Сам си си шеф. Това е сбъдната мечта! Никой не би трябвало да работи работа, която не му доставя удоволствие.”

Повече за нея може да видите в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени