shareit

adidas със серия обувки в чест на Евро 2016

| от chronicle.bg |

adidas Football пусна лимитирана серия обувки за аматьори и професионалисти. Чрез тях се отдава почит към домакините на УЕФА.

Колекцията Paris Pack комбинира цветовете на флага на домакините на Европейското – червено, бяло и синьо.

Моделът ACE 16.1 ST е подходящ за футзал и се отличава с горна част, изработена от PRIMEMESH, чорап до глезена PRIMECUT и ниска подметка с интегрирана в петата технология BOOST. Тази бутонка предлага максимален контрол на почитателите на стриийт футбола, които искат да определят правилата на играта. X 16.1 ST се характеризира с текстилна горна част, чорап TECHFIT и подметка Football BOOST Lifestyle, проектирана за почитателите на стриийт футбола, които обичат да създават хаос чрез невероятни умения и завидна скорост.

Версиите, подходящи за футбол на трева, имат същите технологии като тези от най-новата серия бутонки adidas – гамата Mercury, като моделите ACE 16+ PURECONTROL и X 16+ PURECHAOS допълват Paris Pack.

Моделът X16+ PURECHAOS е проектиран да обуздае скоростта. Обновената подметка SPRINTFRAME осигурява сцепление и стабилност при бързите движения, докато системата на връзките TECHFIT осигурява напасване върху крака като ръкавица. Моделът ACE 16+ PURECONTROL е с горна част, изработена от Primeknit и NON STOP GRIP, предлагаща ненадмината повърхност за контрол над топката.

 
 
Коментарите са изключени