shareit

Adidas и Kanye West създават история

| от chronicle.bg |

Adidas затвърди дълготрайната си връзка с Кание Уест чрез лансирането на adidas + KANYE WEST. В духа на линията YEEZY, създавала обувки, дрехи и аксесоари за мъже и жени, новата гама adidas + KANYE WEST преминава отвъд границите на лайфстайла и спорта.

Без да отрича грандиозния успех, който започна преди почти две години с YEEZY за adidas Originals, безпрецедентният нов съюз продължава да гради история с най-значимото партньорство, създавано някога, между спортна марка и лице извън спорта. То ще пренапише бъдещето, обединявайки техническата експертност и иновативни идеи на adidas с далновидното въображение на Уест.

Заедно с Кание Уест, специален екип на adidas ще ръководи разработката и създаването на всички продукти YEEZY.

„През изминалите две години, adidas и YEEZY зададоха визия за бъдещето. Това партньорство илюстрира факта, че всеки може да мечтае без ограничения”, каза Кание.

Обувките YEEZY BOOST 750 станаха световна сензация за клиентите, превръщайки се в първия продукт, роден от сътрудничеството между adidas и West. В продължение, Уест и adidas представиха обувката YEEZY BOOST 350, която надмина предшественика си, превръщайки се в една от най-търсените и бързо продавани модели в историята.

 
 
Коментарите са изключени