shareit

adidas Athletics представя суетшърта Z.N.E Travel и обувките NMD_XR1

| от chronicle.bg |

Днес, adidas Athletics представи най-новия си продукт – суетшърта Z.N.E. Travel – проектиран да осигури абсолютна концентрация и да помогне на атлетите по целия свят да се съсредоточат при подготовката им, докато пътуват между отделните състезания.

За всеки атлет, от най-великите имена в спорта до аматьорите, пътуването е част от съревнованието. Независимо дали е в града, страната или по света, пътят към състезание е ключов момент от подготовката преди спортно събитие. Да запазиш концентрация в тези критични часове е истинско предизвикателство за атлетите и именно за това, днес, adidas Athletics представя суетшърта Z.N.E. Travel.

04_SIMONA_ZNE_MIRROR_0085

От представянето през септември, повече от 18 000 атлети по целия свят бяха екипирани с първия модел на суетшърта Z.N.E. Сега продуктът еволюира във версия за пътуване, с нови характеристики добавени към дизайна.

Суетшърта Z.N.E. Travel се отличава с уголемена „качулка за сън“, за да блокира шума и помогне за сън и релаксация по време на път. Изработено от първокласна плътна материя смес от памук/полиестер/еластан, спортното горнище има много леснодостъпни скрити джобове, предназначени за лични вещи. Променящият възприятията за удобство, оригинален Z.N.E е преработен с по-мека материя, специално проектирана за атлетите на път.

1608_Adidas_GarethBale_10480

Звезди като Гарет Бейл и Симона Халеп ще бъдат екипирани със суетшърта Z.N.E. Travel, докато пътуват по света, доказвайки, че са най-добрите в техните спортове.

Суетшърта Z.N.E. Travel и колекцията Z.N.E. Travel ще бъдат налични от 21 ноември 2016 на adidas.com/athletics_zne и в магазините на adidas по целия свят. Представянето ще бъде съпроводено с активности в магазините и локални събития по света. Те ще покажат как световни атлети и инфлуенсъри споделят техните истории за пътешествия. Това ще направят и играчите на Реал Мадрид, разказвайки за Световната купа на ФИФА в Япония.

Освен суетшърта, от adidas избухват с още едно предложение – първите модели на култовите обувки NMD за сезон пролет/лято 2017

NMD_XR_1_BA7232_01
Те отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли. Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция наподобяваща чорап. Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

Страничните TPU елементи разположени в средната част на обувката придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка. boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно. Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.

NMD_XR_1_BA7232_02

 
 
Коментарите са изключени