shareit

6 начина да направим секса отново популярен

| от |

Сексът може и да продава, но очевидно не е модерно да се практикува. Изследване, проведено в САЩ, сочи, че младите хора днес правят много по-малко секс от младите преди 30 години. То включва информация за близо 27 000 души и сравнява данни за сексуалния живот на мъжете и жените, събирани от 1989 година насам.

Според изследването процентът на младежите на възраст между 20 и 24 години, които нямат сексуален партньор след 18-годишна възраст, се е увеличил от 6 процента през 60-те години на миналия век до 15 процента сред родените през 90-те.

Разбира се, в България вероятно все още не сме прихванали тази западна тенденция и си действаме по балкански, но все пак е хубаво да вземем някои мерки, в случай че младите у нас също тръгнат по порочния път на безпорочието. Ето 10 метода, с които можем да подтикнем младежта да се обича:

1. Вграждане на феромони в покемони

Ако има как миришещи хормони да бъдат имплементирани в покемоните, които тийнейджърите гонят, те може и да се усетят, че по време на гонитбата, може да намерят съмишленици, с които да правят нещо извън виртуалния свят. А ако създателите на Pokemon Go успеят да дадат реч на своите отрочета и Пикачу бъде научен да подканя към физически ласки, методът може и да проработи.

2. Кампания за популяризиране на аматьорското порно

Amateur видеата в порно сайтовете набират популярност, но мнозина все още предпочитат да гледат задници, покрити с фон дьо тен, и жени, които пукат тъпанчетата на партньорите си по време на оргазъм. Тъжната истина е, че в меланхоличната мъгла на реалността много малко жени слагат фон дьо тен на задните си бузи, а оргазмите могат да бъдат съпроводени от звук с по-малка сила от тази на гвардейския, представителен духов оркестър.

3. Преговори с ЧЕЗ за режим на тока

Ако електрическите компании се ангажират с наболелия социален проблем, могат да спират тока за по един час в различните квартали всеки ден. Небезизвестен  е случаят с бума на раждаемостта девет месеца след като село останало без ток в рамките на цяла вечер. Сексът е за тези, които си нямат друга работа: а за да нямат работа – вземете им електричеството. Разбира се, ще се намерят някои хитреци, които да се заврат под завивките с книга и челник, но шансът част от двойките да се отдадат на интимност си струва експеримента.

4. Instagram насърчения за секса като удоволствие

Някой трябва да каже на хората във възрастовия диапазон 20-30, че сексът не служи само за размножаване, а в редки, но хубави случаи, е способен да носи известно удоволствие. Да, разбира се, подобно на морската почивка, сексът е надценен, но ако се прави в добро разположение на духа и е по взаимно съгласие, може да бъде и приятен.

5. Изработване на магнити за прилепяне на смартфоните към човешките гърди

Сексът е важен, но може да бъде неистово скучен. За случаите, в които от третата минута нататък, участниците изпадат в амок от отегчение, магнитите може да се прилепват към гърдите на мъжа/жената/жената/мъжа, към тях да се закрепва смартфонът и поне един от двамата активисти да могат да цъкат във Facebook, докато вършат работата. Освен това, по този начин младежите ще могат да пускат Live видеа в социалните мрежи, с което да оправдаят заниманието си извън тях.

6. „Не яжте месо, докосвайте го“

Има хора, които искат целият свят да бъде щастлив. Ако внушим на веганите, например, че сексът реално е живо създание с нервна система и слъзни жлези, което има нужда от внимание, има шанс защитниците на природата и всичко живо сами да поемат юздите по спасяването му. Кой знае, може дори те да решат да правят секс и да си позволят допир до месо. И то човешко.

 
 
Коментарите са изключени