shareit

20-годишните нови попълнения на червения килим през 2018-та

| от chronicle.bg |

Има една плеяда звезди, на които винаги можем да заложим, че ще блестят по-ярко от останалите, на който и да било червен килим – такива са Кейт Бланшет, Джулиан Мур, Тилда Сиунтън и други. Но с всяка следващата година нов набор от добре облечени млади актриси застава в светлината на прожекторите и конкуренцията в категорията става все по-жестока. И въпреки че те очевидно не могат да стъпят на малкия пръст на гореизброените имат шанса след години да бъдат на тяхното място.

Миналата година видяхме Zendaya и Laura Harrier от Spiderman:Homecoming как не успяха да изпъкнат в хубавия смисъл по време на първия си голям прес тур. Кая Гербер от своя страна стана един от най-търсените модели благодарение на своя приятен за окото street style. А Yara Shahidi и Rowan Blanchard добавиха доза хумор във всеки свой тоалет.

Кои обаче са неприлично младите жени, които имат потенциал да завладеят червените килими през 2018-та? От следващата актриса в научна фантастика на Спилбърг до героиня от „13 причини защо“, вижте част от тях в нашата галерия.

 
 
Коментарите са изключени