shareit

16 уникални мъжки тоалета от кинофестивала във Венеция

| от chronicle.bg |

Остават само два дена до финала на 74-ия международен кинофестивал във Венеция, и съответно толкова време до обявяването на победителите. Няколко филма, които очакваме с нетърпение имаха своите първи прожекции в рамките на фестивала – в нашия собствен списък това са Mother! На Дарън Аронофски и Victoria & Abdul („Довереникът на кралицата“) на Стивън Фреърс. Засега и двата бяха посрещнати с противоречиви реакции, което е поредната причина да очакваме премиерите им в България с нетърпение.

Освен филмите, разбира се, когато правим обзор на фестивалите, не можем да подминем и тоалетите на появилите се. Няма как. Тазгодишното издание изобилстваше от различни стилове и марки. От строго официални семпли тоалети до casual аутфити – вторите да си признаем, на нас повече ни допадат от сигурните костюм и вратовръзка (или папийонка). Мъжете, доверили се на експеримента в повечето случаи изглеждаха повече от добре.

В галерията горе можете да видите нашия списък с най-добре облечените мъже на 74-тото издание на кинофестивала във Венеция… макар и да има още два дена до окончателния, не можем да не ви покажем най-доброто досега.

 
 
Коментарите са изключени