shareit

14 мъже и 14 жени ще оцеляват в Тихия океан

| от chronicle.bg |

В най-новата поредица на Discovery Channel „Островът на 14-те с Беър Грилс“, експертът по оцеляване Беър Грилс отвежда 14 мъже и 14 жени от всички прослойки на британското общество на два отделни острова в Тихия океан, оставяйки ги само с най-необходимото и без каквито и да е модерни удобства.

Всяка група ще бъде напълно изолирана, а всеки един от членовете ѝ ще заснема престоя си сам, докато се бори с намирането на храна, вода и построяването на заслон. Участниците ще имат на разположение само основни пособия за оцеляване и дрехите на гърба си. Достигайки предала на своята издръжливост, те ще трябва да докажат, че имат нужните качества, за да оцелеят в продължение на 6 седмици. Discovery Channel започва излъчване на поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“ на 22-ри февруари от 22:00 ч., за да покаже на зрителите дали все още имаме необходимите инстинкти и знания, за да оцелеем далеч от комфорта на домовете си.

Поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“ оставя участниците с почти нищо, за да се изправят пред истината за съществуването си. Чрез този процес те ще се свържат отново с онова, което ги изгражда като личности. В този уникален социален експеримент, всеки остров ще бъде обитаван от представители на един и същ пол. Двете общности няма да се срещат, но ще трябва да преодоляват паралелно сходни изпитания по еднакво време и на идентични архипелази. Жените ще бъдат заснети на о. Гибралеон, а мъжете на о. Сан Телмо.

Беър Грилс ще ръководи, представя и наблюдава експериментите на двата острова. В началото той ще покаже на участниците основни техники за оцеляване и ще ги заведе до островите, които ще се превърнат в новия им дом. Грилс ще бъде на локацията 4 дни в началото и 5 дни в края на изпитанието. Веднага щом напусне групите, Беър няма да се намесва по какъвто и да било начин в експеримента.

 
 
Коментарите са изключени