shareit

Жълта книжка: Холивуд пусна филм за акули, в който няма жена по сутиен

| от chronicle.bg |

Късно снощи българско време Холивуд представи пред отбрана публика в „Арена Запад“ най-новия филм за риби тип „бясна акула“: наследник на „Челюсти“, „Синята бездна“, и останалите ленти, в които глупави хора подсилват мозъците на морските хищници, които пък започват да късат човешки крайници и да пробиват рибарски лодки.

Филмът обаче остана недооценен от жадните за кръв и големи зъби зрители, които останаха разочаровани от факта, че в двучасовата лента нито веднъж не се появи жена с плочки по корема, по сутиен, която да се бори с акула посредством оръжие от типа на тиган, кабел или вилица.

„Не очаквах такова нещо“, сподели пред Chronicle смутен зрител след премиерата. „Трябваше някоя руса защитничка на акулите да се съблече по бельо и да скочи във вода, пълна с бичи акули, за да спаси непознат още в първите минути на филма. Какви са тия глупости? Нали помните „Опасни води“? През цялото време гледахме Блейк Лайвли как се гърчи по бански и филмът беше супер. Това тука за нищо не става“.

Режисьорът на филма меланхолично се оттегли в тоалетната на мола след премиерата. Близки до него споделиха, че като е избегнал голите женски тела и негърското чувство за хумор във филма, се е опитал да бъде оригинален, но явно не му се е получило.

*Текстът е художественица измислица – плод на въображението на автора

 
 
Коментарите са изключени