shareit

Време беше! Българската ЛГБТ общност се разграничи от образа на Кулагин*

| от Стефан Генадиев |

Най-после яркият образ на топ звездата на VIP Brother 2018 доведе до очакваната реакция на водещите НПО-та у нас, защитаващи правата на ЛГБТ общността. На специално организирана пресконференция в централен столичен бар, чието име умишлено ще запазим в тайна, представители на най-големите организации обявиха, че желаят да се разграничат от образа, думите и външния вид на Валентин Кулагин.

„Смятаме, че посланията, които Валентин Кулагин насажда, оставят невярна представа в очите на зрителите относно хората с различна сексуална ориентация. Държим да отбележим, че далеч не всички ЛГБТ хора носят тонове грим, вериги и футуристични очила и се държат нагло и безпардонно. Уверяваме всеки и държим да се знае, че Валентин Кулагин не е представителна извадка на гейовете у нас.“ коментира председател на една от големите неправителствени организации у нас.

До въпросната пресконференция се стигна след многобройните нападки към Кулагин в Интернет. Обидите по повод сексуалната му ориентация засегнали хомосексуалните мъже.

„Ние, както се борим за своите права и свободи, така не желаем да ограничаваме ничии други, в това число и на Валентин Кулагин. Той неколкократно завява как иска да бъде себе си, как има свое мнение и прочие и прочие. Като такъв силен индивидуалист, ние искаме да му дадем така желаната свобода, като не го причисляваме към нашата група“, коментира друг.

Гримьорът беше помолен за коментар от къщата на Биг Брадър, който се излъчи на живо.

„Ааа, вижте какво, Биг Брадър, аз само искам да кажа, че не ме интересува какво казват останалите за мен. Аз съм си аз, чувствам се добре, откровен съм, не мога да си мълча. На когото не му изнасям, значи той не е наред, не аз. Още повече, няма да коментирам изказванията на някакви псевдоправозащитници, които си имат богати мъже , които ги издържат. За разлика от тях аз съм откровен и си изкарвам парите само с честен труд. Всеки знае, че аз съм един от най-търсените гримьори в държавата, така че никой нищо не може да ми каже. Те първо да погледнат себе си, да спрат с лицемерието си и тогава да ми говорят на мен какво да правя. Просто не са ми на нивото.“

В остатъка от деня гримьорът е успял да се скара с Папи Ханс, Ричард, Лора Караджова и Ева. Преди да си легне, само е помолил Ваня Костова да му изпее „За старата любов“, след което й е казал, че пее фалшиво и изобщо цялата е един фалш.

*Текстът е художествена измислица. Плод на въображението на автора. Умишлено невярна информация

 
 
Коментарите са изключени