shareit

Ролята на България във войната между САЩ и Северна Корея

| от |

Септември, 2017

Тръмп започва война със Северна Корея. Американски изтребители излитат към комунистическата държава. Румен Радев облича пуловер над потника, че захладнява.

 

Октомври, 2017

В подигравателно, популистко и доста забавно изказване Путин предупреждава Тръмп да внимава с тия дронове, да не сбърка кореите. Белият дом приема предупрежденията сериозно, защото дроновете са правени в Китай. Президентът на Индия Пранаб Кумар Мукерджи уверява Путин, да не се притеснява, защото тех съпортът им е на световно ниво.

 

Ноември, 2017 

Цялата държава слага коледна украса и няма време да се занимава с глупости.

 

Декември, 2017

Американската армия напредва към столицата Пхенян. Тя не използва бойно оръжие, а шокира противника с новината, че хамбургерът не е измислен от Ким Чен Ун. Българската интелигенция твърди, че това в Северна Корея не е „война“, а „американско присъствие“.

 

Януари, 2018

Американците вече са в Пхенян и не могат да поверват. Румен Радев заявява твърдо, че българската армия ще помогне на американците да присъстват още по-добре в С. Корея. Това ще стане с пълната мощ на единствените ни два хеликоптер след като поправим единия.

 

Февруари, 2018

В Пхенян се раждат бебета с подозрително недръпнати очи, американските войници си траят и се ослушват. Тръмп ангажира Кристо и плаващите му кейове, за да да построи стена между Северна Корея и САЩ върху тях.

 

Март, 2018

Поправките по хеликоптера приключват. Оказва се, че сме поправили здравия хеликоптер. Започваме счупения.

 

Април, 2018

Войната между САЩ и Северна Корея е приключила. Победител е Русия.

 

Май, 2018

Хилари Клинтън повтаря популярното си изречение: „Жените са основните потърпевши от войната, защото в нея загиват бащите, съпрузите и синовете им.“ Смеем се.

 

Юни, 2018

Пристига новата перка за хеликоптера. Румен Радев има нов потник за лятото. „Така и така поръчваме перка от eBay, рекох да се включа да не набивам пари за шипинг.“

 
 
Коментарите са изключени