shareit

„Peach me baby one more time“: най-добрите идеи за заглавие на „Призови ме с твоето име 2″

| от chronicle.bg |

Сагата „Призови ме с твоето име“ продължава да се развива и все по-често чуваме намеци, я от Тимъти Шаламе, я от Лука Гуаданино или Арми Хамър, че продължение на страхотния филм за Елио и Оливър, ще има. 

Тимъти Шаламе и Арми Хамър, изиграли ролите на тийнейджъра и младия мъж, които се влюбват насред италианската провинция, вече казаха, че са „1000% за“ да влязат отново в ролите си. А в статия за The New Yorker, излязла на скоро, режисьорът Лука Гуаданино, разкри, че има намерение да наеме Дакота Джонсън за продължението. Тя трябва да играе жената Оливър (Арми Хамър).

Единственият проблем, както казва самият Гуаданино, на този етап е … какво ще е заглавието. „Не може да се казва „Призови ме с твоето име 2″.

Интернет обаче винаги може да се притече на помощ и да даде предложения за заглавието на предстоящия филм. И те, както може  да се очаква, са повече от смешни, но и очарователни. Засега някои приветстваха предложението да се завърши фразата от романа на Андре Ациман: „Призови ме с твоето име и аз ще те призова с моето“. Други са очевидно абсурдни, но забавни.

Със следните предложения пък излязоха QZ:

Call Me Back By Your Name
Don’t Call Me, I’ll Call You By Your Name
Call Me By My Own Name, In Retrospect It Was Weird When We Did That
Fifty Shades of Peach
Say My Name, Say My Name
That’s Not My Name: Names Are a Construct

А ние чакаме да видим дали Гуаданино ще се вслуша в мнението на аудиторията.  

 

 

 
 
Коментарите са изключени