shareit

Най-забавните шеги за плочките на „Граф Игнатиев“

| от chr.bg |

За ремонтът на „Графа“ трябва да се напише в учебниците. Във всички учебници: по математика, по физика, по изкуствата, по „Човек и природа“, по „Човек и общество“, по всичко.

Силното обществено възмущение обаче вентилира в брилянтно народно творчество, което можете да разгледате в галерията ни.

Спорният ремонт идва няколко месеца след несполучливата реновация около НДК, която завърши с надигнати плочки. И двете „освежавания“ се извъшват от една и съща фирма – „Джи Пи Груп“. Кметът на София Йорданка Фандъкова обясни, че не може да се извършва контрол върху всеки сантиметър от всеки строеж и гарантира, че при некачествено свършена работа фирмите ще плащат неустойки. Тя каза още, че „в зоната около ул. „Граф Игнатиев“ се работи много активно, това е мащабен проект, включващ и мащабна инфраструктура“.

По договор фирмата изпълнител има 300 дни, за да приключи ремонта на „Графа”, считано от 7 май. Днес, на протест пред Столична община с искания за оставка, се чуваха скандирания „Данче, слез“. Това беше мотото на един протест от миналата година по повод ремонта на „Княз Александър Дондуков“.

Разбира се, хумористичните реакции не са само на снимки, както можете да видите по-надолу.

 

 

 

 
 
Коментарите са изключени