shareit

Най-хипер яките татуировки това лято

| от The Chronic |

Лятото мина, хората се облякоха, покриха си срамотиите. Някои резили обаче са завинаги!

И това лято по плажовете успяхме да видим някои невероятни татуировъчни произведения, все едно правени в много-много скъп и луксозен затвор. Има и красиви татуировки, направени с внимание към тялото на човек, към извивките му, към характера му.

Но днес няма да си говорим за тях. Днес ще си говорим за най-хипер яките мега добри татуси за плажче с аверите. Не е нужно да го отбелязваме, но все пак: всичко, което Венци Венц има като татуировки, автоматично е зле. Ако се напъваш адски много да си куул и мега якия, моментално започваш да не си. А ВВ се напъва безобразно много, чак е неловко.

Тази година най-модерните татуировки на плажа бяха:

Патриотичните

„България над всичко“, лъвове, знамена, Шипка, нож и пистолет върху библията, текстове от Търновската конституция, в които се забраняват еднополовите бракове.

Нали знаете как всеки мюсюлманин трябва да отиде поне веднъж през живота си до Мека. Е, всеки българин с подобни татуировки трябва да посети поне три морета. Мили приятели, тези кожни обриви бяха модерни през сезон пролет-лято 1879. Ако искате да покажете патриотизъм, не кръщавайте децата си Джоузеф или Шугърдеди. Всеки има свободата да прави каквото си иска с кожата си. Но ако ще е Свобода или смерть, по-добре да е смерть.

Цветя

Само ако знаехте колко пъти съм си мислел онова там сега храст ли е, плажуващ ли е. Лесно се бъркат – все пак татуировките на цветя са женският еквивалент на камуфлаж. Те са добра алтернатива, когато не можеш да си избереш кой точно цитат на Паулу Коелю ти харесва най-много. Те са добра алтернатива и ако сме по-близко до природата, отколкото до цивилизацията.

Често за да не й наберат цветето, жената си намира някой мъж с татуировка на бодлива тел.

Еврейски символи

Единствената разликата между татуировките с китайски символи и татуировките на иврит е, че единия път пише „Пиле със зеленчуци е върхът!“, а другия – „Пиле със зеленчуци не е кашер“. Еврейските символи, особено върху ръцете, винаги ме карат да си мисля, че човекът е оцелял от Холокоста. Или в момента го оцелява, ходейки съвсем бос по пясъка в 2:00 следобед.

Евреите са прекрасни хора, не ме разбирайте погрешно. Мисълта ми е, че иврит стана новия китайски, а знаем там как седяха нещата. Някой може ли да предположи кой ще е следващият модерен за татуировки език? Според мен ще е арабският. Но тогава татуировките на момичетата няма да се виждат. Само очите.

 
 
Коментарите са изключени