shareit

Масов бой в Созопол! Заведение отказва да въведе „такса стол“!*

| от chronicle.bg |

Масов бой се разигра снощи късно вечерта в черноморската перла Созопол, след като едно от заведенията в градчето отказа да вземе на арогантни туристи „такса стол“.

Туристите били направили резервация за дванайсет човека, но жена от компанията била тръшната от морски вирус, след като поради интелектуален недоимък се изкъпала на централния плаж. На възникналата неприятна ситуация от 11 вместо 12 заети стола в час пик на ресторантите, управителят на заведението реагирал като разместил хората и настанил на масата на компанията човек от друга компания.

Мълвата бързо се разпространила сред управителите на другите ресторанти, които след бърз референдум, се събрали на шумен протест-бдение пред злополучния ресторант. Напрежението ескалирало до степен побой. Неадекватният управител в момента е настанен в бургаската болница с изкълчен показалец.

„Не е честно колега да подбива бизнеса по този начин“, категорични са участвалите в побоя ресторантьори. „Трябва да бъдем единни срещу туристите, които масово се тръшат от вируса и оставят незаети столове, което директно бърка в собствените ни джобове. Виждате какво става в Барселона, хората са единни срещу клиентите, а не като тука.“, допълниха те от ареста.

Потърсихме за коментар назадничавият управител на ресторанта, който се отнесъл добре с клиентите си.

„Не очаквах такава остра реакция от колегите“, споделя той, разтривайки изкълчения пръст. „Баща ми, който основа бизнеса, ме е учил, че трябва да бъдем добри с клиентите, защото те ни хранят. Явно трябва да преосмисля тая работа. В момента планирам въвеждане на такса „празен пепелник“ за непушачите, надявам се, че колегите ще ме приемат обратно и няма да ме бият повече„, горчиво се разкая клетникът.

 
 
Коментарите са изключени