shareit

Какви други Биг Брадъри трябва да има освен Женско Царство

| от |

Досега видяхме Вип Брадър с известни и не чак толкова известни хора, цивилният Биг Брадър просто с луди хора, Биг Брадър Ол Старс с най-лудите и най-безизвестните хора, а сега и Женско царство, за които или добро или нищо, че радикалният феминизъм добре.

Биг Брадър явно става като Бонибон, ако го помните – все повече и все по-различни вкусове. Нека изпреварим събитията и разгадаем какви други вкусове Биг Брадър ни очакват в бъдещето.

Кучешки Биг Брадър

Не че досега нямаше сума ти кучки. И въобще всякакви псета. Този обаче ще е специално риалити за уличните кучета. Една от задачите им ще е да различат професор от обикновен пенсионер. Друга ще е да разпознаят кое от две деца е по-обичано от родителите си и да нападнат него. Гласът на Биг Брадъра ще е Мегз.

Детски Биг Брадър (Кид Брадър)

12 деца влизат в къщата, за да намерят сандвичи от франзела, детско шампанско и само един таблет за всички. За да засилят драмата, организаторите са направили детското шампанско от редбул и захар, а таблетът няма интернет. Едно от предизвикателствата ще е да оставят баща си да се наспи. Гласът на Брадъра е кака Лара.

Спортен Биг Брадър

Събираме целия национален отбор по футбол на Националния стадион и отваряме шлюзовете. Няма гласът на Биг Брадър, има само бяло. И тишина. И аромат на цветя, аромат на пролет, аромат на Свети Петър, който ги чака на портите. Всички са допуснати в Рая, но никой не успява да влезе, защото не могат да уцелят вратата. Гласът на Биг Брадър е Петър Василев, но той не се чува (срамота) от шума на водата, която нахлува на терена и издавя всичките барбита.

Идеоложки Биг Брадър

Всички крайно леви и всички крайно десни наведнъж. Щеше ми се да са на Националният стадион, но уви той е наводнен. Някъде в гората, например. Една от задачите им е да преживеят това, за което настояват: в рамките на една седмица крайно левите ще гладуват за майка Русия, а крайно десните също ще гладуват, но за майка България. Никой не печели никога. Гласът на Биг Брадър е гласът на истинският Биг Брадър от реалния живот.

 
 
Коментарите са изключени