shareit

Какви ли ще са другите видеа от серията „Скритото бижу на Европа“?

| от |

Излезе доста добро видео за България, ти да видиш! Текстът е истински, снимано е хубаво. В последно време всичко е снимано доста добре, апропо – „Възвишение“ също изглеждаше красиво.

Преди време ходих до Пощата, където ме обслужиха приятно, бързо, компетентно и с трогателна усмивка, породена от хлапашкото ми незнание. Приятели също ми се оплакаха от мило отношение в администрацията. Нещо се случва. Киното ни почна да става като че ли хубаво, „лелките“ по гишетата вече са мили дами…

А сега и това видео излиза на фона на целия негативизъм около качеството на подготовката ни за председателството.

Но това е само едно видео от три, които предстои да видим. Какви ли може да са те? Нека се опитаме да отгатнем.

– Видео, в което поп хвърля Бойко Кръстанов в реката и Лорина Камбурова се мята да го извади.

– Кръстанов пуши по потник, къси гащи и джапанки на балкона и се чуди защо опелът дрънка така над 3000 оборота, а зад него Лорина мие тигани по халат и проклина съдбата.

– Лорина люпи семки в градинката, говори си с друга люпеща семки майка, докато детето й тръгва нанякъде. Камерата го следи – то минава през всички красоти на България: Родопите, морето, полята. Виждаме го в публиката на мач на Григор Димитров. Кадърът се премества в апартамента на младото семейство, където Кръстанов така буркан с кисело зеле, докато гледа същия мач по телевизията. Изпуска буркана и той се чупи о земята.

– Бойко е домоуправител и събира подписи от съседите за саниране на блока. Има една проблемна съседка, която не му дава подпис – госпожица Камбурова. Бойко влиза у тях, за да я убеждава. Оказва се, че блокът е новият небостъргач, а Камбурова живее на 58 етаж. От балкона й се виждат всички красоти на България. Панорамата е толкова просторна и далечна, че можеш да видиш гола на Емо Костадинов срещу Франция. Бойко разбира защо Лорина не иска външна изолация – за да е по-близо до България! Трогва се и си тръгва.

– Бойко и Лорина се возят на втория кабинков лифт.

 
 
Коментарите са изключени