shareit

Какви други срещи да очакваме след тази между Радев и кралица Виктория

| от |

Така е – първо падат границите на държавата ти, а след това и на времето и пространството.

Всички хора правят грешки, но рядко тези грешки са толкова красиви, колкото тази на журналистите от Стандарт. Във вестника на първа страница се появи заглавие „Радев на чай с кралица Виктория“.

Новият дипломатически напън ще продължи, о да. Понякога трябва да познаваш историята, именно за да я повториш. Срещите на държавниците ни с дълбоки исторически личности няма да спрат само с тази между президента Радев и кралица Виктория. Очакват ни още много подобни:

Бойко Борисов 

Уинстън Чърчил е кандидат номер едно за среща. Двамата министър-председатели има много за какво да си говорят. Например, могат да сравнят бележки как единият е преговарял със Съветския съюз, а другият в момента не говори с Европейския. Също и как единият печели Нобелова награда за литература, а другият е прочел „Винету“.

Една среща между Бойко Борисов и бай Тодор Живков също няма да е зле. Да му обясни премиерът как вървят нещата с магистрала Хемус…

Йорданка Фандъкова

Кметът на София задължително трябва да се види с Пабло Пикасо. Той, разбира се, не е политик, но Фандъкова може да научи много от него за кубизма. Бихме дръзнали да кажем, че е много наложително точно в момента Йорданка Фандъкова час по-скоро да се види с Пикасо относно кубизма. Освен ремонт на ремонта и контрол на контрола, трябва да се упражни и кубизъм на кубизма.

Волен Сидеров

Волен успя да осъди Слави, заради Кулеков, който го имитираше в неприятен контекст. Затова няма да ви кажем с кого точно трябва да се види Волен. А и той изглежда вече се е видял с него… Изглежда вече се е видял и с Калигула. Изглежда Волен вижда много неща, които не съществуват.

Валери Симеонов

Мария-Антоанета. Двамата имат дълбоки компетенции в хранително-вкусовия и в ресторантно-заведейния бранш и могат да свършат чудесна работа заедно. Валери ще определя колко точно трябва да е тихо на хората, докато ядат на Мария-Антоанета пастите. Защото – има ли хляб? Няма.

Корнелия Нинова

Ленин, Сталин, Мао и Маркс. Накрая на срещата петимата сформират Капитан Червената Планета и заминават на Марс.

 
 
Коментарите са изключени