shareit

Как ще стане, ако България се съедини със съседните държави

| от |

Защо трябва да ограничаваме съединението само до Източна Румелия. Все пак съединението прави силата. Дайте още! С какво друго можем да се съединим? Има 5 държави около нас, плюс едно море, не е малко. Давайте да продължаваме!

Трябва обаче да се помисли и за последствията! Затова сега ще направим някои спекулации какво ще се случи, ако се съединим със съседките ни. Тези спекулации са абсолютно социално и икономически достоверни, както сами ще се убедите. Това, което следва, е това, което ще се случи със сигурност.

Румъния

Внукът на Чаушеску (на когото вече викаме Бае Николае), влиза в къщата на Биг Брадър, за да си спомни добрите години. Народът го гони… Не с есемеси – народът влиза в къщата, намира го и го вади от там. Графа прави концерт в Зала 1 на Палатата на парламента. Никой не идва, защото го мислят за Дракула.

Трансилвания се преименува на нещо по-неджендър.

Сърбия

Новак Джокович е новата ни първа ракета при мъжете. Първоначално има връзка с Цветана Пиронкова. След като тя приключва обаче започва нова връзка със Силвия Симеонова, бивш вокал на женската поп група Антибиотика.

Първата ни ракета при жените е Цеца. Тя е и първа дама, първа цигулка, първият човек в космоса, първата… абе всичко. Миле Китич печели 97% от вота на следващите парламентарни избори. Нов вид цилиндрична плескавица измества дюнерите. Цилиндричната й форма идват от това, че се пече в чушкопек.

Северна Македония

Нищо не се променя. Единствено хорото от Седемте рилски езера се мести в Охридското езеро.

Гърция

Менютата в ресторантите на Халкидики вече са на руски. Чупенето на чинии о земята се заменя с доста по-мъжкото хвърляне на телевизори през балкона. Местната власт приема българския лев като официално разплащателно средство с аргумента, че „няма значение в каква валута си беден“.

Турция

Истанбулската конвенция се преименува на Константинополска конвенция. В резултат на това я приемаме моментално с пълно мнозинство. В резултат пък на това хора започват да мрънкат защо „джендърите“ са допустими. В резултат на това „джендърите“ са заставени да носят хиджаб. В резултат на това същите хора от преди малко започват да мрънкат защо им се натрапва джендърството чрез облекло. Общо взето нещата са същите като сега, но 1 лев струва 25 стотинки. Икономиката е сложна наука – затова и се занимаваме толкова с джендърството.

Черно море

Нали знаете кея в Бургас, на който му викат „Моста“. Строежът на магистрала Хемус се зарязва и започва 50-годишното (по оптимистични прогнози) изграждане на моста Бургас – Грузия. Рибите в морето спират да плуват и започват да се оплакват в интернет как няма работа.

 
 
Коментарите са изключени