shareit

Хайде всички да обявим независимост!

| от |

Първо Косово, сега и Каталуния. Утре Дисниленд ще стане държава. Ц-ц-ц…

Еми освен и тук да се почнем?

Първо се отцепват Видин, Враца и Монтана. Заедно и по икономически причини, разбира се. Името на новата държавата ще е България, а мотото й е „България на една река“. Новата страна няма да печата своя валута, а ще приеме валутата на друга държава. На която държава й даде най-много.

Пловдив отдавна са си и държава, но искат столицата да им е София, за да не се изсипят камара народ там и да им напакостят и изцапат.

Сандански обявява независимост и по македонски образец се кръщава на място в Гърция – Остров Тасос.

Стара Загора и Нова Загора искат да са една държава, но се скарват по идеологически причини и в момента Стара Загора се опитва да изобрети ядрени ракети, които могат да стигнат до Нова Загора.

Всички се чудят какво ли става с Бургас и Варна. Те също се отцепват… но тихо. Бургас веднага тръгва на нож към Варна. Буквално на нож – само един човек е съобразил да си вземе оръжие. И дори не е съобразил, ами му бил в якето по отминали причини. Варна пък псува бургазлии на Найк. Бургазлии са засегнати, ама се правят.

Созопол прави референдум за независимост. Десет гражданина обещават да гласуват за, но в крайна сметка гласуват само четирима. На същите е начислен такса „бюлетина“ задето не са дошли.

Перник започва да се бие със София! Йорданка Фандъкова излиза и пита: „Защо се биете, какво искате?“, а перничани в един глас изкрещяват: „Нищо не искаме, просто ни кефи!“

Всички обявяват независимост и само от време на време поглеждат към Кърджали, които единствени си седят кротко и си гледат живота.

 
 
Коментарите са изключени