shareit

Едно препятствие ни остана само… чистачката!

| от chronicle.bg |

Двама опасни затворници избягаха от Софийския затвор. Вече четвърти ден властите са по петите им, а от тях няма и следа.

Затворниците успяват да пробият охраната на затвора и изчезват безследно. Никой от надзирателите не успява да ги спре.

Постъпката на чистачката на затвора Христина Александрова обаче, стана повод за редица коментари, въпроси и се обърна срещу системата на МВР. За последното разбира се, спомогна и самото МВР, след като министърът обясни, че „не е така с тази чистачка, всички го повтаряте. Чистачката не е осъзнавала какво се случва. Жената е искала да види и тя, защото не е повярвала какво се случва“. Спокойни сме… тя просто искала да види какво става.

Освен това се оказва, че и един социален работник, Кръстьо, тръгва след избягалите. Това драстично променя ситуация?Може би, не знаем. Министърът на правосъдието, Цецка Цачева, пък обяви, че след празниците ще реши дали да награди чистачката за постъпката й.

Абсурд или не, случката с чистачката в затвора стана повод за множество интерпретации в социалните мрежи. В галерията горе вижте някои от тях, които са колкото смешни, толкова и сериозни.

 
 
Коментарите са изключени