shareit

Бременна показа пъпа си на плажа, трима мъже припаднаха*

| от Цветелина Вътева |

Нахална бременна жена за момент заголи изпъкналия си пъп на централния варненски плаж, което предизвика истински смут сред плажуващите. Трима мъже, които са пийвали сутрешна ментичка, са припаднали от погнуса, а стара мома, която си е правила йогата на първите слънчеви лъчи, е вдигнала кръвно от възмущение.

„Бременната жена не трябва да се показва, след като тялото й не изглежда като хората“, коментира единия от пострадалите, след като от близкото барче го свестили с ракия. – „Не съм дошъл на плажа да гледам дебели кореми и издадени пъпове, а да си изпия ментака на спокойствие и да оплакна око в някое бедро без целулит. Мисля, че всеки ще се съгласи с мен, че бременните нямат място на обществен плаж. Има достатъчно диви плажове и разни там, нудистки.“

На въпрос на будни журналисти дали пострадалите малко не преиграват, свидетелят на инцидента и спасител на централния от 60 години отговори така:

„Вижте, ние сме наясно с птичките и пчеличките, но това не значи, че нещата трябва да ни се навират в очите. Ние сме мъже. Правим секс, след това ни се ражда дете. По възможност – син. Какво се случва през това време, е женска работа. Като са си запоказвали коремите, скоро какво? Татуировки „Аз правих секс без кондом“ на челото?.

Днес по обяд мами от цяла Варна се събират на плажа, заедно с бебките си, за да протестират срещу нечовешкото отношение към злощастната бъдеща мама.

„Ще тричаме всеки, който дръзне да не издига в култ бременността. Това е най-прекрасният период от живота на жената и нито запекът, нито киселините могат да го помрачат. Ще се борим срещу този mom shaming до смърт. Заради нашите бебки.“, каза лидерката на сформиралата се протестна група, известна във Фейсбук като Мария Данчо и бебе Стефчи Василеви.

Мястото е пълно с полиция, защото се очакват кървави сблъсъци.

*Текстът е художествена измислица. Плод на въображението на автора. Умишлено невярна информация.

 
 
Коментарите са изключени