shareit

6 начина да убедите жената, че я обичате безкрайно

| от Георги Развигоров |

Жените са злото, без което не можем. Тези ефирни създания, които сме създали от реброто си, могат да ни накарат да си скубем оставащите коси до плешиво и да крещим, както не сме мислели, че можем. Но те са и феите, които ни топлят чаршафите през зимата, карат приятелите ни да ни завиждат (понякога) и умеят да готвят имамбаялдъ (понякога).

Да имаш жена изисква много жертви. Най-малкото, защото мозъкът им работи различно от нашия и това води до разбиране, по-малко от това, което би се осъществило между мъж и права градинска лопата. Докато мъжете мислим предимно с главата си, и в някои случаи с оная, другата глава, жените могат да мислят с всичко. Ако им е студено на краката, те ще мислят с краката си. Ако са на диета, но адски им се яде торта гараш, ще мислят със стомаха си. Повярвайте, жените могат да мислят с всичко.

И твърде често ще измислят, че не ги обичаме достатъчно. Не ги уважаваме достатъчно. Не са единствени за нас и прочее глупости, които ние, разбира се, знаем, че не са верни.

Вижте няколко начина, с които може да убедите благоверната си, че тя е единствения женски човек, достоен да стои до вашето масивно рамо:

Общ Фейсбук профил

Фейсбук така или иначе не е каквото беше. Вместо да имате собствен профил с ваша снимка и да пускате глупости от него, обединете профила си с този на жената. Обща профилна снимка, кавър фото на значим момент от връзката ви, име: Красимир и Красимира Тодорови. Или по-скоро Красимира и Красимир Тодорови, че да не стане проблем. Съгласувайте с нея какво ще пускате в мрежата и не се отклонявайте от пътя. Разбира се, налага се да напуснете всички групи от типа на „Щ и Б“, „Най-яките пичове от Киров випуск 96″ пр.

Говорете с нея на женски теми

Интернет е пълен с женски форуми и сайтове, от които може бързо да разберете кои са любимите женски теми. Обсъждайте ги с вашето момиче, без да се тревожите, че ще ви помисли за смотан. Попитайте я дали й е удобен сутиенът, който носи, или иска да си купи нещо без банели; подсетете я, че е време за годишната й цитонамазка, уверете я, че не знаете какво точно е ПМС, но ако можеше…ех, само ако можеше, бихте се сменили с нея в този период, за да разберете какво й е.

PS: Ако някога се окаже, че наистина може, никога не го правете, за да не изживеете историята на мъжа с предменструален синдром.

Подарете й бонбони merci

Една кутия с бонбони, гарнирани с песничката от рекламата „merciiiiii, че имаааа теееее“, ще накара жена ви да забрави всяка тъпотия, която сте направили досега. Бонбони с формата на сърце също са подходящи: ако сте дали пари, за да й подарите шоколад във формата на задник (който предполага, че е във формата на сърце, като анатомичното сърце, с което я обичате до гроб, само дето никой не обича с анатомичното си сърце), значи сте нейният принц.

Посветете й стих

Поезията днес отдавна доказа, че всеки е достоен да встъпи в нейното романтично лоно. Не е необходимо да сте някакъв свръхграмотен пич или да можете да пишете есета. Просто седнете някъде на тишина, например на отделна маса в кръчмата, вземете телефона и вместо sms, напишете стихотворение, посветено на Нея. Изобщо не е трудно. Постарайте се да римувате името на любимата с нещо: например: О, Нина, ти си по-слаба от балерина. Моята Нина…с нея мога да повдигна и планИна. (ударенията могат да се обръщат, когато се целите в рима).

Ходете с нея на всички сбирки с приятелки

Тя може и да ви каже, че иска да се види насаме с момичетата, но дълбоко в себе си ще й е по-добре да сте до нея 60 секунди в минутата, винаги. Превземайте женския разговор, интересувайте се от количеството кърма на Лили и от новия нейл арт на Нели, като от време на време хвалите вашата жена пред приятелките й – това ще я убеди, че я обичате всепоглъщащо.

Романтични изненади: и тук, и тук, и там

Отива на тийм билдинг? Изпратете я до мястото, от което тръгва, и кажете на колегите й, че това е най-прекрасната жена на света. След това й звънете на всеки час да я питате как е. Направете й серенада в пролетното утро: дори да живеете на шестия етаж в блок в „Обеля“. Подарете й розов зюмбюл за 8-и март и червена роза за 14-и февруари. Поне веднъж в годината я заведете на ултимативната почивка: спа уикенд във Велинград.

Бъдете ходещо клише с почти видим ореол от домашен чехъл, 38-и номер, и жена ви ще знае, че тя е единствената за вас.

 
 
Коментарите са изключени