shareit

Toyota Supra се завръща с безмилостен концепт

| от chr.bg |

Две новини за феновете на Toyota Supra. Добрата е, че има нов концептуален автомобил, лошата е, че ще трябва да отидат до Женева, за да го видят. Официалното й име е Toyota GR Supra Racing Concept.

Има и втора лоша новина – колата все още е забранена от движение по обществените пътища. Но ще има и легална версия освен състезателния пистов модел.

От десетилетия чакаме нова Supra и сега най-накрая тя идва като продукт на в партньорство между Toyota и BMW, което започна преди няколко години. Създаването на новия модел – дизайнът, производството и тестовете – вървеше болезнено бавно.

Все още нямаме информация за параметрите на новия автомобил, но поне виждаме, че ще изглежда жестоко. С олекотени материали, спортни гуми Michelin и заден спойлер с рамерите на дивана в хола ви Toyota GR Supra Racing изглежда много приятна за каране.

Ако искате да я пробвате, има и трета лоша новина – едва ли ще можете. Но може и да можете (поне в известна степен), защото автомобилът ще бъде добавен в майския ъпдейт на играта Gran Turismo Sport.

 
 
Коментарите са изключени