shareit

Смартфонът с 50-дневна батерия

| от chronicle.bg |

Заедно с Huawei, Sony, Samsung и LG, компанията за батерии Energizer също показа смартфон на Mobile World Congress в Барселона. Но той не беше просто лъскаво, невпечатляващо устройство – о, не.

Моделът на телефона е Power Max P18K Pop и няма да има нужда от зареждане около… 50 дни. Това става благодарение на батерията му, която е 18,000mAh.

Компанията Avenir Telecom произвежда устройството под лиценза на името Energizer. Самото то е дебело горе-долу колкото три iPhone-а и определено ще ви държи на земята при силни ветрове.

energizer2

Все още няма официална дата за излизането му на пазара, освен „лятото на 2019″, но Avenir Telecom планира цената му в Европа да е 599 евро.

Компаният казва, че собствениците на продукта ще могат да гледат видео 2 дни и да слушат музика около 100 часа нонстоп, докато батерията се изтощи. Роб Бейли, експерт от comparemymobile.com, казва: „Апаратът дава алтернатива на хората, който смятат, че новите телефони се фокусират повече върху естетиката, отколкото върху практичните елементи – като издръжливостта на батерията. Huawei постигна известен успех с усилията си да вкара повече батерия, запазвайки тънкия елегантен дизайн, но в крайна сметка трябваше да се направят някои жертви, ако искаме пълната палитра възможности на едно мобилно устройство. Има хора, които биха си купили по-дебел телефон с по-голяма батерия, това е безспорно доказано вече.“

 

 

 
 
Коментарите са изключени