shareit

Скутерите Inokim: бързо, еко, лесно

| от chronicle.bg |

За добро или за лошо, в Западна Европа по-отдавна, а вече и у нас, се прокрадват идеи да слезем от автомобилите, особено в градовете и да погледнем към възможностите за лична електрическа мобилност. Става дума за електрически скутери и велосипеди, които осигуряват бързина и удобство на придвижване, свободата на личното превозно средство и същевременно ни спасяват от задръстванията и трудностите с паркирането.

На Electro Mobility Expo от 13-ти до 16-ти септември може да видите OX/Super – най-новият модел на Inokim, който „ДТК Електроникс“ ще покажe в Sofia Ring Mall. Този електрически скутер носи характеристиките на Sport Utility Vehicle и се движи еднакво добре и в града, и в извънградски условия. Той е лек и компактен, може да вози гладко, дори по неравен терен и същевременно има достатъчно мощност, за да се изкачва и по хълмове.

INOKIM_OX_1

Безшумният безчетков мотор с мощност 800W (върхова 1300W) на задното колело и мощната литиево-йонна батерия позволяват на OX да изминава разстояние от 110 км с едно зареждане на батерията и да развива скорост до 45 км/ч.

А ако сте любопитни за комфорта на придвижване, изпробвайте системата за окачване на Inokim ОХ, която позволява на водача да регулира позицията: по-висока при груб терен и по-ниска за по-добра стабилност при по-висока скорост. Марката е носител на тазгодишната награда за продуктов дизайн – RedDot Award: Product Design 2018.

 
 
Коментарите са изключени