shareit

Samsung пусна снимки на новия Galaxy S9

| от chr.bg |

Новият Galaxy S9 е най-якият телефон на 2018, докато не излезе новия iPhone. Последните изтекли снимки на флагмана на Samsung показват, че той ще запази жака за слушалките, също като LG, OnePlus и други телефони.

Galaxy S9 ще се конкурира с iPhone X, Huawei Mate 10 Pro и Google’s Pixel 2, които оцеляха и без жак. Запазването за аналоговия аутпут е някак достойно за похвала, защото всички USB-C слушалки са или лоши, или скъпи, или и двете, а Bluetooth технологията все още не е спечелила сърцата и одобрението на хората.

DVjNDoYXkAEnaPb

Информацията, която тех гигантът пусна заедно със снимките, е фокусирана върху Samsung DeX Pad. Той изглежда е подобрената версия на миналогодишния DeX ($149) за Galaxy S8. Целта на тези устройства е да установят връзка между телефон и монитор, като телефонът играе роля на нещо като компютър. Падът има няколко USB порта, HDMI изход и USB-C за захранване.

Не е най-красивата вещ на света, но не много предмети биха изглеждали добре щом включиш няколко кабела в тях. Дизайнът му е направен така, че телефонът да бъде поставен хоризонтално и ползван като клавиатура или тъч пад.

DVjMWa0WkAEgT30

 
 
Коментарите са изключени