shareit

Новият Huawei Mate 20 Lite e достъпният бизнес смартфон

| от chronicle.bg |

След официалната премиера на серията Huawei Mate 10 през октомври 2017, който допадна на работещите в бизнеса, от днес на пазара вече е следващият модел от серията Маtе на Huawei. Новият Huawei Mate 20 lite е устройство за клиенти, имащи нужда от достъпен бизнес смартфон.

Новият смартфон на Huawei идва в услуга на всички, които правят своите първи стъпки към бизнес елита, и заедно с това имат високи изисквания към мобилните си устройства. Смартфоните им не само трябва да посрещат специфичните им нужди, предоставяйки повече добавена стойност, но и да изразяват техния индивидуален стил. Следвайки тези тенденции, HUAWEI Mate 20 lite напълно отговаря на изискванията на клиентите по отношение на дизайн и характеристики. Със съотношение на екрана от 19:5:9 на новия 6.3-инчов FHD+ FullView дисплей, той идва със смайващо елегантен корпус, който превръща устройството в перфектното средство за потапяне в необятните мултимедийни възможности на игрите и видеата.

Huawei_Mate20 lite_2

И тъй като повечето хора по природа имат (често неосъзнат) стремеж към симетричните форми, HUAWEI Mate 20 lite отговаря и на тези очаквания. Под тънкото си 2.5D покритие на стъкления гръб, той се отличава с елегантен текстуриран филм, който създава приятен 3D ефект, дължащ се на контраста между сенките и светлината.

Потребителите, израснали в интернет ерата, изграждат в себе си естествен инстинкт за споделяне в социалните мрежи. Снимките и видеата са най-удобният и достъпен начин за споделяне на емоции, което придава на камерите в мобилните устройства важна роля. За да отговори на това предизвикателство, HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с четири интелигентни AI камери.

Huawei_Mate20 lite_1

С цел да предостави на потребителите си запомнящо се фотографско изживяване, Huawei инсталира в предната част на Mate 20 lite висококачествени двойни камери с 24 и 2-мегапикселови сензора. За разлика от единичните камери, чиито възможности генерално зависят от софтуера, двойните камери използват един основен обектив за запечатване на кадрите и втори за възпроизвеждане на детайли в дълбочина. След което, чрез последващото дигитално обединяване на данните от двете камери, се постигат изключително автентични изображения, доближаващи се тези, направени от професионалните фотографи.

В допълнение, HUAWEI Mate 20 lite е единственото устройство на пазара, което използва в предните си камери AI технология за автоматично разпознаване на над 200 обекта в осем категории – синьо небе, плаж, растения, нощ, сцена, цветя, снимане в закрити пространства или сняг. По този начин смартфонът оптимизира всеки кадър с набор от уникални конфигурации в настройките си.

Двойните камери в задната част на корпуса на HUAWEI Mate 20 lite също използват интелигентната AI система на компанията. Посредством задълбочено изследване на повече от 100 милиона изображения, системата е в състояние автоматично да разпознае впечатляващите над 500 различни ситуации и обекти в цели 22 категории – портрети, синьо небе, сняг, старинна сграда, фойерверки, растения, котки, кучета, текст, храна, автомобили и нощ.

Huawei_Mate20 lite_4

HUAWEI Mate 20 lite идва с осемядрен Kirin 710 SoC и последна версия EMUI 8.2, осигуряващи на потребителите впечатляващо преживяване и перфектна интеграция между софтуер и хардуер. Kirin 710 е първият 12nm чип на Huawei. Създаден специално за HUAWEI Mate 20 lite, чипът Kirin 710 притежава A73 ядро, което е с 75% по-мощно от A53, използвано в Kirin 659. HUAWEI Mate 20 lite е оборудван с базиран на Android Oreo EMUI 8.2.

Дори когато се намирате в шумна среда, HUAWEI Mate 20 lite ще използва своята AI система, за да редуцира всички странични звуци, осигурявайки ви кристално чисти разговори. EMUI 8.2 е повече от просто средство за комуникация. Той е истински дигитален партньор, който знае и разбира потребителските предпочитания.

Фотография, комуникация и гейминг са трите основни тенденции по отношение на потребителските изисквания към всяко мобилно устройство. В допълнение към Huawei Kirin 710 и 4GB RAM, HUAWEI Mate 20 lite се захранва от Game Suite, предлагайки висококачествено мобилно гейминг изживяване. А за да осигури дълготрайно забавление на своите потребители, HUAWEI Mate 20 lite е снабден с мощна 3750mAh батерия, поддържаща бързо зареждане HUAWEI Quick Charge.

Huawei_Mate20 lite_3

HUAWEI Mate 20 lite съчетава в себе си типичните за серията Mate премиум характеристики. Изчистеният му и елегантен дизайн, в съчетание с изключителната му производителност, са перфектната интеграция между функционалности и AI характеристики, придавайки още по-голяма стойност за младите бизнес потребители.

Устройството ще бъде налично в търговската мрежа в България от средата на септември, а от 4 септември може да се разгледа в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге 6.

 
 
Коментарите са изключени