shareit

Nike връща самозавързващите маратонки през 2019

| от chronicle.bg |

Времената не станаха точно както си ги представяхме в „Back to the Future“. Все още чакаме свестен хъвърборд (който и не избухва в пламъци).

Самозавързващи се маратонки в момента изглеждат далеч по-възможни, но когато за първи път се появи подобен продукт на пазара, един чифт струваше $720, което е малко много за маратонки с моторче. Догодина обаче изглежда, че Nike ще пусне второ поколение от високотехнологичните си обувки на (сравнително) по-достъпната цена от $350, съобщава сайтът за маратонки SoleCollector.

Nike потвърди като изпълнителният вицедиректор на бранда каза, че новият модел ще излезе през пролетта и ще бъде предназначен основно за баскетбол. „Това е само едно от многото подобрения, които ще представим през 2019 година.“

ff_nike-hyperadapt_angle_front

Не трябва да се изненадваме от новината за новите адаптивни обувки от Nike, особено след като в името на първия модел имаше „1.0“. Цената все още е доста висока и продажбите по-скоро ще са сред колекционери и професионални спортисти, които нямат нищо против да тормозят на корта обувки за стотици долари. От Nike трябва да развиват още повече технологията, ако искат тя да надмине простото връзване на връзки.

 
 
Коментарите са изключени