shareit

Най-здравата и бърза SD карта в света

| от chr.bg |

При фотографите е изключително важно снимките им да са на сигурно място, когато извадят SD картата от фотоапарата. SF-G TOUGH на Sony съчетава най-бързите скорости за четене и запис в света. Физическото тяло на картата е изключително здрава като издържа на огъване до 180N и изпускане от височина до 5 метра. Тя също така е и водоустойчива (IPX8 рейтинг) и прахоустойчива (IP6X рейтинг).

За сравнение картата е 18 пъти по-здрава от стандартните SD карти. Типичните физически наранявания като счупена пластмасова обвивка, счупен ключ за защита на данните или счупени свързващи ребра са избегнати благодарение на това, че SF-G TOUGH е без ребра и няма ключ за защита на запис.

TOUGH_rear_180711

Много фотоапарати от висок клас разчитат на бързи карти памет, за да увеличат ефективността в заснемането на най-вече на видео. С най-бързата скорост на запис в света до 299 МБ /сек, времето за изчистване на буфера е сведено до минимум, което позволява на фотографа да заснема много кадри в секунда. SF-G TOUGH серията карти поддържат и V90, най-високия стандарт на видео скорост.

Прехвърлянето на снимки и видео файлове става със скорост на четене до 300MB/s. Това е най-бързата карта в света, което драстично подобрява ефективността на работния поток след приключването на снимките.

SF-G TOUGH серията предлага и набор от допълнителни функции. SD Scan Utility позволява на потребителя да провери дали картата е в добро състояние, File Rescue софтуер може да възстанови данни и снимки. Картата е устойчива и при рентгеново сканиране и са магнитно, температурно, антистатично и UV защитени.

SF_G32T_T1_SYM

 
 
Коментарите са изключени