shareit

Mitsubishi Eclipse Cross се среща с Кирил Димитров в The View на пълно лунно затъмнение

| от chronicle.bg |

Случайност или е, представянето на модела Eclipse Cross в България се случва в година с пълно лунно затъмнение. От Mitsubishi решават да използват отдалата се възможност и да отбележат това интересно явление като… се срещнат с непознат.

Всъщност, Кирил Димитров е почитател на Mitsubishi отдавна, макар и да не е имал собствен автомобил от марката. Но има богат опит с Rent-a-Car автомобил от модела, цитират: „Mitsi Colt“. Colt-а помни като много здрав, икономичен, вътрешно просторен малък автомобил, но с характер – вози малко твърдо!

Харесва също Lancer и Outlander, но когато го молят да отговори като истински фен, момчето в него сякаш изкрещява: „Lancer Evo!!! Е, и Eclipse също е доста интересен модел“. За него като цяло Mitsubishi е малка и интересна марка: „… даже бих я нарекъл бутикова. Имайки приятели, фенове на марката, смятам, че са хора с различни, дори понякога разностранни интереси“.

IMG_5364

Улисахме се и забравихме да го представим всъщност: Той е Кирил Димитров, IT специалист в HPE/DXC. Фен на колите, фотографията и страстен киноман. Самият Кирил не се интересува от астронимия, може би единствената му връзка със звездите е склонността към известен фатализъм от време на време.

В специалната вечер на Eclipse Cross в ресторант The View снощи той е заедно със съпругата си, Елица, с която са семейство от 5 години.

Семейство Димитрови споделят тяхна невероятна случка: момент, в който вероятността нещо да стане факт, е била почти невъзможна.

„Да, пътувахме за Барселона с детето и на check-in-а установихме, че сме му забравили паспорта. Елица взе бързо такси, а аз останах с малкия да чекирам багажа. Той, естествено, се разрева и започна да се тръшка на земята. В момента, в който чекирах куфарите, обясних ситуацията на една жена от летищния персонал, тя прояви разбиране, но часовникът си тиктакаше.

С напредване на времето отидох при друга жена на гишето и тя ми обясни, че нямало как да стане да ни качат, защото имало правила. Все пак Елица дойде бързо и в крайна сметка ни качиха на самолета, но…си забравих телефона на security check-a на летището в София. И това съвсем не беше краят на историята…“

IMG_5350

Но може би е краят на тази на Кирил и Mitsubishi. Независимо от факта, че срещата им е плод на чиста случайност или пък, точно заради това, е очевидно, че връзката на фенове и марка е силна и взаимна.

Какво мисли Кирил за Eclipse Cross? Отговорът му е по-скоро дипломатичен: „Много приятен малък SUV със спортно усещане“. Личният опит с автомобила обаче вероятно ще направи мнението на Кирил по-категорично. А той самият снощи разбра, че наред с останалите изненади го очаква и още една – уикенд с Eclipse Cross.

 
 
Коментарите са изключени