shareit

Lexus се облече в жълто и му стои дяволски добре

| от chronicle.bg |

С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново допълнение в купе гамата на флагмана LC. Жизнерадостния външен цвят Flare Yellow демонстрира едни доста стилен ефект, трябва да му се признае.

Цветната тема продължава и в купето, където черните панели на вратите са подчертани от топложълти вложки Alcantara. Жълтият нюанс също така е пренесен в контрастните детайли на шевовете на белите, кожени седалки, инструменталния панел, волана и подлакътника на централната конзола, илюстрираща майсторската „такуми“ изработка. Купето също така включва Head-Up дисплей за водача, кожа Alcantara за облегалката на главата на предните седалки и електрическа настройка на предните седалки в 10 посоки в кожа semi-aniline.

800_lc-yellow-edition-fulldash

LC Yellow Edition обаче не е само външен вид. Гъвкавостта, надеждното управление и отзивчивостта са налични, благодарение на Lexus Dynamic Handling (LDH) и Кормилното управление на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS) и управление на четирите колела, което управлява независимо предните и задни ъгли на завиване и Torsen диференциал с ограничено приплъзване. Тези системи позволяват на водача да изследва потенциала на глобалната архитектурна платформа GA-L на LC.

800_lc-yellow-edition-door

Специални екстериорни характеристики включват 21-инчови, ковани алуминиеви колела, както и покрив и активен заден спойлер от олекотен, но много здрав карбонов композит. Спойлерът играе специална роля в запазване стабилността на автомобила като се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч.

800_5241

Вариантите на Yellow Edition серията ще бъдат налични и за двата модела – LC 500h съ самозарядната система Multi Stage Hybrid System и LC 500, задвижван от 477 к.с., V8 естествено аспириран двигател с 10-степенна автоматична трансмисия.

800_lc-yellow-edition-seats

LC Yellow Edition ще бъде изложен на щанда на Lexus по време на Международното автомобилно изложение в Париж през октомври. И ако ви интересува, за което ви стискаме палци, клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.

 
 
Коментарите са изключени