shareit

Huawei представя изложба с мобилни фотографии от български автори

| от chronicle.bg |

Все повече хора имат нужда мобилната фотография винаги да е с тях. Смартфонът се превърна в мощен инструмент за изразяване на личния ни поглед към света и е най-естественото устройство, с което освен да го заснемете, позволява и незабавно да го споделите. Огромната част от невероятните кадри, които всеки от нас прави обаче, живеят само онлайн, основно в социалните мрежи.

На 13 ноември Huawei организира изложба с 30 избрани и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства – от снимката-победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards, заснета с P8 lite от Емил Главанаков от Варна, през любими кадри на известни български фотографи като Вера Гоцева, Темелко Темелков, Дилян Марков и Васил Николов, до изострения поглед през обектива на водещи български журналисти.

Изложбата включва още селекция от кадри, предоставени от членове на Facebook групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, както и избрани кадри сред над 6000 снимки от България, участвали в летния регионален конкурс Next Image Awards. Освен фотографски принтове, високотехнологичната изложбена зала на Галерия „Сан Стефано“ ще покаже и мултимедийна изложба на още над 20 кадъра, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната фотография. За създаването му са използвани разнообразни модели на компанията, включително тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro.

Изложбата е със свободен вход и ви очаква на 13 ноември от 11 до 18 часа в Галерия “Сан Стефано”.

 
 
Коментарите са изключени