shareit

Две кукувици кацат на сцената на Студио 5

| от chronicle.bg |

Две кукувици се сблъскват на една сцена. Едната има представяне на новата си, най-важна книга, а на другата й предстои да изнесе мечтания си първи рок концерт.

Събитията им са дублирани, но няма кой да им помогне да разрешат конфликта си. Докато се борят коя ще задържи сцената за себе си, двете се състезават с коя от коя по-откачени истории, за да открият накрая, че са много по-свързани, отколкото са си представяли…

„Късметът на кукувицата“ е авторско представление на Здрава Каменова и Мариана Събева.

Текстът е поставен от Милко Йовчев и е с участието на Яна Огнянова и Здрава Каменова. Представлението е независим театър и е написано и поставено в жанра „драмеди“ – запленяващата зрителите комбинация от комедия и драма.

2

Заредено с емоция, „Късметът на кукувицата“ лесно се загнездва в сърцата на зрителите, като ги кара да се смеят и да плачат едновременно. Текстът е искрен и автентичен по своему за всяка една от екипа.

Премиерното представление на „Късметът на кукувицата“ се изигра на 1 февруари 2018г. на камерната сцена на „Сълза и смях“, а на 9 май предстои да се изиграе петото поред, този път в Студио 5.

Тук може да видите събитието на представлението във Facebook.

 
 
Коментарите са изключени