shareit

„Postmodern Jukebox“ се видяха с наши изпълнители

| от chr.bg |

Талантите от отбора на Иван Лечев в „Гласът на България“ получиха уникалния шанс да се срещнат с музикантите от „Postmodern Jukebox“ и разбраха от първо лице какво е да се работи със световни звезди като Фарел Уилямс и Блейк Шелтън. Това се случи благодарение на най-новия член на групата Ивон Асера. 20-годишната певица е една от финалистките в американското издание на „The Voice“ и много добре знае през какво точно минават в момента българските й колеги. Ния Петрова, Никола Здравков, Симона Захариева и трио „Тринити“ получиха нужната доза хъс преди първите концерти на живо, които ще се състоят в неделя.

Най-опитната вокалистка на групата Дани Армстронг пък посъветва младите таланти да се възползват от всеки момент, който най-популярното музикално шоу им предоставя в момента, за да се развиват. „Моят съвет е да попивате всичко, което виждате и чувате. Огледайте се и наблюдавайте внимателно какво правят хората около вас, хората от екипа. Какво прави операторът, какво прави озвучителят, какво прави осветителят? Можете да научите по нещо от всеки, с когото се срещате в момента, по време на участието си в „Гласът на България“. Не се вглеждайте само в себе си и собствената си роля. Заобиколени сте от много талантливи и опитни хора. Разберете какво можете да научите от тях. По този начин, когато участието ви свърши, вие ще се пълни с вдъхновение, знание и енергия“, обясни Дани.

Музикантите обясниха още, че, когато не са заедно за концерт или на турне, всеки от тях се занимава със собствени проекти. Когато става въпрос за записване на ново парче и кое точно да бъде то, изпълнителите сравниха работата си с тази, която се случва и в „Гласът на България“. Създателят на групата Скот Брадли събира екипа, подбират се няколко песни, които се смятат за подходящи да бъдат презаписани в суинг или джаз стил и решават дали проектът ще се случи. „Този момент съществува и при вас, когато чуваш песента и знаеш, че това е твоята песен. Моментът е много специален, всеки артист знае за какво говоря. Настръхвам дори сега, когато го разказвам“, сподели Дани.

 
 
Коментарите са изключени