shareit

Nike React: Една малка революция, която можете да пробвате съвсем скоро

| от chr.bg |

Новите маратонки на Nike за бягане Epic React идват в София на 22. февруари. Най-любопитните ще могат да ги пробват в магазина на спортната марка на премиерата им в мол Парадайз от 18.30 до 20.30 ч. За доброто настроение на сетивата ще се погрижат напитките Frudada – най-добрият приятел на плодовете.

Epic React са с чисто нова, революционна подметка, изработена от пяна, която е тествана в продължение на 3 години. Тя е по-мека и позволява на бегачите да не усещат неравностите по пътя.

Задната част на обувката стабилизира крака в долната част. Подметката е лека и прилепва нежно към крака, като го фиксира много по-добре от предишните модели.

Седмица преди премиерата на новите маратонки на Nike за бягане, чифт от тях пристигна за тест в редакцията на Webcafe. В следващите няколко дни те бяха подложени на сурови изпитания – бягане, скачане, огъване, снимки, още бягане, ходене, газене на сняг, малко дъжд и още от същото.

Nike_RN_React_Product_WHT_Detail1

За да конструират обувката, Nike събират данни от професионални спортисти, следят натоварването на ходилото и тестват на 400 смеси за пяната, от която е направена подметката.

Само благодарение на новата технология може да спестите до 13% от енергията си при бягане, което е предпоставка и за по-добри резултати. Докато асфалтът „изяжда“ подметките на обикновените обувки за бягане, пяната на Nike Epic React се връща винаги в първоначалната си форма. Така и след дълга употреба, те остават непроменени.

SP18_RN_EpicReact_Fusion_100_8

Новият Nike Epic React трябва да се види и да се почувства. Ще имате възможност да го направите на 22-ри февруари и дори ще можете да потичате с тях на пътека.

SP18_RN_REACT_II_BLU_3x2

 
 
Коментарите са изключени за Nike React: Една малка революция, която можете да пробвате съвсем скоро