shareit

Не бихте работили нощна смяна? Помислете пак.

| от Спонсорирано съдържание |

Несъмнено най-трудният баланс в студентския и младежкия живот е този между енергията, парите и свободното време. Разбира се мисълта, че той ще се разреши с напредването на годините, е само илюзия. Но докато си млад, да имаш и трите е неописуемо удоволствие. Толкова неописуемо, че мнозина от младите си казваме, че е непостижимо и се отказваме от амбицията да го осъществяваме.

А на практика има начин да си млад човек с повече от стабилни доходи и същевременно да имаш възможността да поддържаш активен социален живот. Този начин е често пренебрегваната нощна смяна, която на  някои места многократно компенсира недостатъците, предлагайки редица предимства. Особено за млади хора, които все още искат да имат всичко. Е, с нощната смяна да имате абсолютно всичко (защото каквото и да правите, денонощието все още е 24 часа), но пък следващите няколко фактора със сигурност ще ви се отразят добре.

Малкият колектив

И най-екстровертният индивид има такива колеги, с които просто не може да съжителства в една стая в продължение на близо 10 часа на ден. При нощните смени в офиса работят значително по-малко хора, така че вероятността за попадане в токсична за вас среда е сведена до минимум. А по-малко токсични колеги, несъмнено означава повече свършена работа. На спокойствие. Без излишни разговори, побутвания и спорове за градусите на климатика.

Повече от най-ценното – време за себе си

Независимо дали ще спите или ще водите активен социален живот, имате повече време да го правите при нощните смени. Нищо не може да се сравни с тих, свободен делничен ден, в който можете да разполагате с времето си както искате. Да отидете на фитнес или някакъв друг спорт. Да се отдадете на хобито или да излезете с приятели. Или пък да свършите всичката задължителна работа в държавните институции. А колкото до съня… достатъчно е да разпитате няколко 20 – 25 годишни около вас колко часа на нощ прекарват в сън и ще убедите в практическата стойност на аргумента за нощния сън. А и кой има нужда от нощен сън на 20?

По-малко трафик

От това по-просто, няма как да се каже. Само си представете, отивате на работа и метрото/трамвая/автобуса е празен. Прибирате се – същото. Сега си представете и как се разминавате с всички онези хора в превозното средство в обратната посока, плътно скупчени един до друг… Сладка идилия, че не сте там и, нека си признаем, сладко злорадство, че те отиват, а вие се прибирате от работа. Да не забравяме и тишината, която е навсякъде около вас през нощта. Нещо немислимо през деня, когато трамвая по булеварда разтриса цялата сграда или клаксоните звучат на всеки 30 секунди.

Повече пари… и всичко покрай тях

Разбира се, че парите не са най-важното… но пък, защо да не се възползвате от възможността да пътувате повече през отпуските си? Нощният труд винаги се заплаща допълнително, а на някои места това допълнително е значително повече от дневния труд. Има ли смисъл да обясняваме какво можете да направите с тези пари? Освен тях обаче получавате още редица преимущества – някои компании предлагат платен превоз в часовете, когато няма градски транспорт, кафе бар и платена вечеря.

Чудите се дали изобщо всичко гореизброено е възможно в София? Напук на всички скептици – да. В услуга на всички желаещи – да.

FB-1200x627_v4

The Stars Group e лидер в онлайн покер индустрията, а позицията на E-mail Support Specialist отговаря на всички международни стандарти по условия и заплащане. В това число се включва по-високата заплата, поета от компанията вечеря, такси в часовете, когато няма градски транспорт и изобилие от свободно време (в графикът се редуват 4 работни и 4 почивни нощи). Тъй като работният процес се извършва на чужд език, изискванията към кандидатите са да владеят отлично английски език и свободно някои от останалите езици, за които има обявени свободни длъжности (френски, испански, руски, немски, италиански или португалски). Повече информация за обявените позиции, можете да намерите ТУК.

 
 
Коментарите са изключени