shareit

Huawei започва кампания за предварителна продажба на P20 Pro

| от Huawei |

Технологичният производител Huawei обяви на събитие в галерията на Музея на съвременно изкуство старта на продажбите на новите смартфони от серията P20 – HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro. Топ моделът – P20 Pro, стартира у нас с предварителни поръчки в периода 10-16 април и закупилите го потребители ще имат възможността да получат първи устройството между 20-22 април. От 23 април смартфонът влиза в регулярна търговска продажба. Другият не по-малко интересен модел от гамата с удивителна и модерна естетична визия - P20, е вече наличен на пазара. Двете елитни устройства ще се предлагат от всички партньори на Huawei – мобилните оператори Vivacom, Теленор и Мтел, веригите Technomarket и Technopolis, и дистрибуторската мрежа на Поликомп. Предварителна поръчка може да се направи от Мтел, Теленор, Vivacom, Tecnomarket, Technopolis, Techmart и Zora. Наличните на нашия пазар цветови гами са Twilight, Black и Midnight Blue за P20 Pro и Black, Midnight Blue и Pink Gold за P20.

HUAWEI-P20-Pro-Group-Shot

Huawei предлага и една интересна потребителска услуга за новите устройства от висок клас  – т.нар. “Premium сервиз”. Всеки потребител, закупил P20 Pro или P20 чрез официалните канали, получава гаранция от 3 месеца за екрана и задния панел, покриваща счупване или друг вид инцидент с една безплатна подмяна или сервизиране в най-рисковия период на адаптация към новото устройство. За още по-голямо удобство Центърът за обслужване на клиенти на Huawei предлага и безплатна двупосочна куриерска дистрибуция на принципа „от врата до врата“ при всяко сервизно събитие за целия гаранционен срок на продукта (2 години). Активирането на “Premium сервиз” става от потребителя чрез регистрация в приложението HiCare или на уебсайта на компанията в срок до 1 календарен месец от датата на покупка, а за регистриране на сервизно събитие е необходимо обаждане на собствената сервизна линия на компанията на номер 080018818.

P20 Preorder_Bulgaria (5)

„Щастливи сме да обявим, че през миналата година Huawei постигна впечатляващия резултат от 91 % познаваемост на марката на локалния пазар, което е категорично доказателство за успеха и доверието, които градим с бързи темпове сред българските потребители. За да продължим да надграждаме, трябва да създаваме все по-завладяващи продукти и в лицето на нашите партньори, да отговаряме на високите очаквания на потребителите. Новите P20 модели са най-новият и ярък пример за световната мобилна революция и сме сигурни, че ще бъдат възприети много добре от родния пазар“ – коментира Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел „Потребителски устройства“ за Huawei България и Македония.

P20 Preorder_Bulgaria (1)

„Преди броени дни бе световната премиера на P20 в Париж и новата гама вече получи световното признание – лабораторията за анализи и оценки на възможностите на фотоапарати и мобилни устройства DxOMark, нееднозначно определи камерата на P20 Pro като „променяща играта“ и като като най-добрата в смартфон до момента. За да не бавим повече това технологично „изкушение“ у нас, започваме веднага с продажбите на дата модела. Пускаме и специална  услуга с добавена стойност и гарантирана и удобна за потребителите поддръжка на P20 и P20 Pro, от датата на покупка до края на гаранционния период“ – сподели Георги Колев, търговски директор на HUAWEI България и Македония.

P20 Preorder_Bulgaria (8)

„С новата P20 серия достигнахме до етап на развитие на мобилните възможности, при който вече говорим за комбинация на технологии и изкуство, за да имаме в ръцете си един шедьовър с изкуствен интелект, който улеснява и нашия начин на живот. Не случайно и лице на новата ни кампания е прочутата израелска актриса Гал Гадот. Тя олицетворява баланса и комбинацията между високите технологии и изискания стил, наложени от Huawei в лицето на новия съвършен личен асистент – смартфонът. В България кампанията ще бъде представена чрез рекламен клип в национален телевизионен ефир и активна медийна комуникация“ – допълни по време на представянето Дарина Иванова, маркетинг директор на компанията.

P20 Preorder_Bulgaria (7)

Флагман устройството от серията HUAWEI P20 Pro идва с първата в света тройна Leica камера, като и двата модела демонстрират неподозирани до този момент функции с изкуствен интелект, комбинирайки технология и изкуство, за да вдъхнат спиращо дъха усещане за ново смартфон изживяване. Иновативната технология и изключителните резултати отличават Huawei P20 и P20 Pro като смартфоните с най-добри камери, според престижната бенчмарк лаборатория за мобилна фотография DxOMark.

Основните постижения в HUAWEI P20/P20 Pro включват:

  • Усъвършенствана фотографска система, която улавя повече светлина, повече детайли и красота – революционна тройна Leica камера с най-високия брой пиксели в смартфон индустрията до момента (40-мегапикселов RGB сензор, 20-мегапикселов монохромен сензор и 8-мегапикселов сензор с телеобектив) и 5x хибридно приближение в HUAWEI P20 Pro, както и изцяло нова двойна Leica камера при HUAWEI P20 (12MP RGB сензор и 20-мегапикселов монохромен сензор); И двата модела притежават 24-мегапикселова предна селфи камера с вградена функция с изкуствен интелект за разкрасяване и 3D портретно осветление
  • Иновативни функции на камерата като Master AI – базирани на изкуствен интелект техники за професионална фотография, както и HUAWEI AIS – мощна технология с изкуствен интелект за стабилизация на изображенията, основа за непостижими до този момент нощни снимки от ръка;
  • Вдъхновен от светлината дизайн с фина тънка рамка и иновативен динамичен цветен градиент.
  • Изключителна производителност с процесора Kirin 970 с изчислителен блок с архитектура на невронна мрежа (NPU) и нов интерфейс EMUI 8.1, базиран на Android™ 8.1, за бърза и гладка работа със смартфона.
  • HUAWEI FullView дисплей (5,8-инчов за HUAWEI P20 и 6,1-инчов за HUAWEI P20 Pro), с ултра тънки рамки и впечатляващи съотношения на екрана към тялото, както и дисплей, който безпроблемно се слива със заоблените краища за удобно задържане в ръка
  • HUAWEI SuperCharge зарядно с международен TÜV Сертификат за безопасност. HUAWEI P20 Pro идва с голяма 4000 mAh батерия, а P20 разполага с 3400 mAh, като и при двата модела консумацията на енергия се управлява от изкуствен интелект, за допълнително удължаване на живота на батерията.

P20 Preorder_Bulgaria (3)

 
 
Коментарите са изключени