shareit

Александър Сано изгаря от любов

| от Спонсорирано съдържание |

Вълнение, страст, ентусиазъм – емоции завладяващи мислите и действията ни. Когато една такава искра пламне и майски дъжд не може да я потуши!

Ето защо, когато човек вложи от своя пламък в създаването на нещо вдъхновяващо, резултатът е наелектризиращ и изпълнен със страст.

Така горящи в обичта към българското слънце, земя и традиция, вината от серията ETHNO са господари на динамичните, одухотворени и изпълнени с вълнение дни!

Запознавайки се с екипа на новия български филм „Привличане” може да откриете отново тази искра изпълнена с прилив на енергия.

Яна Маринова и Александър Сано са най-горещата двойка на българския екран. Двамата представят истински взрив от емоции на големия екран. Химията помежду им е толкова опияняваща, че заразява публиката, която не може да се насити на харизматичните им герои – Лора Ангелова и Калин Соколов.

„С история не става, с танци също не става, ако и с три бутилки вино не стане, не знам” – с тези думи и чаша ETHNO Розе, главният герой привлича на Яна Маринова.

Филма носи и свеж хумор, чудесна музика, както и духа на най-добрите примери в жанра – супер успешната поредица Step Up, класиката Mean Girls, като представя не просто повърхностни образи, а истинска буря от страст и комплексни харакери, в които зрителите няма шанс да не се припознаят.

001

Александър Сано е неотразим в ролята на Калин Соколов, който е поп звезда и новоизлюпен продуцент. Назначен за учител по музика в елитното училище и привлечен от своята колежка Лора, който трябва да избира между любовта и кариерата.

Без спор той освен неустоим, е й Съвременен, Български, Вдъхновяващ – истински ETHNO идол.

Александър Сано: Не си представям живота без любов

Сано, ароматът на ягоди в розето ETHNO ли е ключът към женското сърце?

Със сигурност хубавото вино е един от ключовете за женското сърце. Виждали сме подобни сцени във филми, в които виното неизменно присъства, за това и тази сцена е толкова автентична. В киното много често твърдият алкохол, например уиски, в сцените се заменя с „реквизит“ – ябълков сок или студен чай. Определено, когато пиеш истинско, а не реквизитно вино, това спомага на актьора да пресъздаде точно емоцията. В случая розето свърши идеална работа.

Ако нещата между теб и партньорката ти не се получат с танци и история, както ти се шегуваш във филма, тогава колко бутилки вино са нужни, за да последват двама влюбени сърцето си?

Ако виното е на висота и една бутилка ще свърши работа.

Има ли рецепта как „да се получи” между двама души?

По принцип „сърдечни“ рецепти няма. Никой не може да даде 100% гаранция, че нещо между двама души ще се получи. То е въпрос на пълно напасване между сложните био-химико-психологични системи на хората.

007

Разкажи ми малко за екранния си образ в „Привличане”? Какво е да си тийн идол на разглезени богати ученички?

Страхотно! И разбира се, ако си нормален човек, много отговорно. Защото към подрастващите трябва да има специално внимание, за да сме сигурни, че ще се превърнат в нормални зрели хора. Иначе Калин е едно много добро момче.

Къде е границата между мимолетното привличане и истинското следване на сърцето?

Ами не знам…, но в един момент като установиш, че дадено мимолетното привличане продължава с години, това сигурно значи, че сърцето не те е подвело.

Какво те вдъхнови за да се превъплътиш в този персонаж?

Романтиката. Досега не бях играл точно в този жанр, а сега му е времето да се снимам в такива филми. Разбира се, да ти допадне сценария и екипа, с който ще правите филма е основна причина за един актьор да се включи в даден проект.

Силно ли е привличането между виното и киното? Как ETHNO вдъхнови теб и колегите ти на снимачната площадка?

Нищо не е самоцелно, както споделих, ако проектът е такъв, че присъствието на хубаво вино е в помощ на сюжета, всичко си идва на мястото и то органично, без излишно напудряне. За това тази сцена е с вино, а не с боза например. Нищо против бозата!

768x433

Без какво не може Александър Сано?

Човек е устроен да може буквално и без всичко, изключваме дишането, водата и храна. Но не искам да си представям живота без семейството си, приятелите си и като цяло без любов.

Коя е най-чаровната ETHNO черта в България за теб?

Не е черта, а точка. Точката, която виждаш на дъното на бутилката, след като сте я пресушили.

 
 
Коментарите са изключени