shareit

9 късметлийски числа донесоха печалба от 20 006 лева в „Еврошанс“

| от chronicle.bg |

Иван Иванов е името на късметлията, който ще харчи 20 006 лева от играта „Еврошанс“. Съдбата го отвежда по работа в софийското село Лозен, където се отбива в пункт на „Евробет“. Решава да играе с 9 числа, залагайки на любимата си комбинация, а именни: 2, 7, 9, 18, 40, 43, 55, 70 и 80. И щастието го спохожда – успява да познае всичките 9 и взима разкошната сума от 20 006 лева! Той печели за първи път такава голяма сума и казва, че усещането е страхотно.

„Направо онемях, когато числата започнаха да се появяват едно по едно. Първоначално не повярвах и дадох талона за проверка в пункта. Не мога да опиша как се почувствах, когато букмейкърът потвърди печалбата“, споделя 66-годишният печеливш.

В миналото бай Иван е бил треньор по джудо, но през последните години се занимава със строителство. Родом е от град Ловеч, но работата му е свързана с пътуване в различни краища на България.

 

С „Еврошанс“ късметът може да проработи всеки ден! Максималната печалба е 1 МИЛИОН ЛЕВА, а тегленията са на всеки 5 минути.

 
 
Коментарите са изключени