shareit

Yalta закрива сезонa с Nicole Moudaber и Adriatique

| от chronicle.bg |

След сезон с гостуванията на имена като Victor Calderone, Guy J & Guy Mantzur, wAFF и Richy Ahmed, Yalta club закрива сезона в Room 1 с дълъг уикенд и удължените сетовете на артисти, които обичат да свирят пред българска публика. Първата вечер на юни e за Nicole Moudaber и DIASS, а втората – за Adriatique и Liubo Ursiny.

Завръщането на Nicole Moudaber в страната е очакван завършек на сезон. Родената в Нигерия диджейка, промоутър и продуцент Moudaber се чувства добре както в двете зали на Yalta Club, така и на големи фестивали като Glastonbury, Electric Daisy Carnival, Coachella и разбира се – Solar Summer.

Nicole Moudaber (B&W)

Швейцарското комбо  Adriatique на Adrian S. и Adrian S. (няма грешка, и двата носят едно и също име) развива своята продуцентска и диджейска кариера вече десетилетие с умението си да интерпретират очевидните си вдъхновения от чикагската хаус сцена, детройтското техно и най-добрите примери от европейската електронна музика в балансиран танцувален звук, който градира своя ритъм и настроение в продължение на много часове (оттам и желанието да ги видим за нов удължен сет).

2015 Adriatique Press _ 07 by Amanda Nikolic

Записите за лейбъли като Culprit, Wolf & Lamb и Cityfox и прогресивния селекторски подход към избор на мелодии ги прави едни от най-интересните музикални артисти, които можем да видим на 2 юни в голямата зала на Yalta.

За 2 юни клубът все още предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа.

 
 
Коментарите са изключени