shareit

Световноизвестният диджей Mark Knight отново идва у нас

| от chronicle.bg |

Любителите на EDM (electronic dance music) музиката е време да се приготвят още от сега. Защото на 23 февруари, по случай рождения ден на Yalta Club, световноизвестният Mark Knight ще се срещне за пореден път с българските си почитатели. А всички гореспоменати знаят, че става въпрос за събитие, което не е за изпускане.

Диджеят не е единствената част от програмата обаче. Докато той се грижи за настроението в Room 1, Маtt Edwards, познат като Radio Slave ще пуска своите сетове в Room 2. От страна на домакините, зад пулта ще застанат Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

От 1991г., когато YALTA отвори врати, клубът измина дълъг път, който безспорно превърна София в основна точка на европейския нощен живот. През годините от пулта на Room 1, а по-късно и от този на Room 2, чухме най-доброто от българските и световни имена.

Създателят на Toolroom Records, Mark Knight, е неотменна част от историята на клуба, а дългите му сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Christmas. На 23 февруари номинираният за „Грами“ артист ще раздвижи Room 1 с енергията си, която отново ще зареди целия дансинг.

Към Mark Knight ще се присъедини друго емблематично име – Juan Alvarez, който пристига от Англия, за да направи празника още по-специален.

radio slave
Radio Slave

В Room 2 ще звучи разпознаваемият саунд на Маtt Edwards. Съоснователят на Rekids продуцира музика под много псевдоними (Quiet Village, Sea Devils, REKID, The Machine), но голяма част от публиката го познава като Radio Slave. Под този псевдоним великобританецът издава ъндърграунд хитове като My Bleep, Bell Clap Dance и No Sleep. Когато става въпрос за ремикси, Edwards е най-търсеният диджей в сферата с проекти за Armand Van Helden, Slam, UNKLE, DJ Hell, DJ Sneak и много други. Бившият резидент на Ministry of Sound в Лондон получава и признанието на DJ Mag за „един от най-великите ремиксъри на всички времена“, както и титлата „най-добър британски продуцент“.

На 23 февруари зад пулта на залата с приглушена светлина ще се качи и основателят на TAKEOVER и резидент на клуба, Liubo Ursiny.

 
 
Коментарите са изключени