shareit

Snow Patrol с нов албум

| от chr.bg |

Рок групата Snow Patrol ще издаде първия си албум от 7 години под заглавието „Wildness“. Алbумът ще бъде пуснат на пазара на 25 май.

Той идва след излезлия през 2011 г. диск на бандата „Fallen Empires“. Фронтменът й Гари Лайтбоди сподели, че новият албум ще включва някои недообработени и „примитивни“ песни.

„Става въпрос за нещо първично, живо и красиво, което говори за връзката между нас, страстите, любовите ни, общуването ни с природата и помежду си“, поясни той.

„Wildness“, който е продуциран от Джакнайф Лий, включва 10 песни и е седмият студиен албум на Snow Patrol. Бандата, в чийто състав, освен Лайтбоди, са също Джони Куин, Нейтън Конъли, Пол Уилсън и Джони Макдейд, по-рано разкри, че ще възприеме нов подход във връзка с новия си албум.

„Феновете могат да очакват хубави композиции и малко по-различен подход – ще запишем изпълнения само на една китара, вместо на няколко китари – каза Лайтбоди. – Звученето ще е по-добро, отколкото е било досега. Ефектът е впечатляващ. Най-после открихме звучене, което за нас е вълнуващо.“

Освен със Snow Patrol, Гари Лайтбоди е работил също с Ед Шийран и One Direction.

 
 
Коментарите са изключени