shareit

Миси Елиът беше наградена от сп. Essence

| от chronicle.bg, БТА |

Рапърката, продуцентка и авторка на песни Миси Елиът беше почетена на традиционната гала вечер „Чернокожи жени в музиката“ на сп. Essence в Ню Йорк. Събитието се организира дни преди церемонията на наградите „Грами“.

Миси Елиът знаеше, че ще получи награда от сп. Essence, но не и кой ще й я връчи. Така че моментът, в който близката й приятелка Джанет Джексън не само й даде статуетката, а и се възхити на таланта й, беше много емоционален.

Сестрата на Майкъл Джексън беше само една от звездите, появили се, за да отдадат почит на Миси Елиът, която не успя да сдържи сълзите си. Други знаменитости на церемонията бяха певицата и актриса Джанел Моне и рапърът Ти Ай.

Миси Елиът е носителка на няколко награди „Грами“ и е записала много хитове след излизането на дебютния й албум през 1997 г. Сред по-известните й песни са „Work It“, „Get Ur Freak On“ и „Lose Control“. Тя се прочу също със съвместната си работа с продуцента Тимбаланд. Продуцирала е песни на Алия, Бионсе, Уитни Хюстън, Моника, Мери Джей Блайдж, триото „Ти Ел Си“ и други изпълнители.

60-ата годишна церемония за наградите „Грами“ ще се състои на 28 януари в „Медисън скуеър гардън“.

 
 
Коментарите са изключени