shareit

Matador ще пуска в София на 2 март

| от chronicle.bg |

В първия петък от месеца, 2 март, Yalta Club кани един от революционните артисти на електронната сцена, Matador. Той ще представи сет на живо, а заедно с него в Room 1 ще видим и един от резидентите на ENTER, Fabio FLorido, както и Liubo Ursiny.

Matador е известен със сетовете си на живо, за които през 2016г. печели наградата Electronic Live Performer от DJ Awards’ и заради които заема постоянна позиция в класацията на Resident Advisor за Live Artist. Освен това, той е поредставител на конзолата NEVE 5088, както и на миксера, създаден от Richie Hawtin PLAYDifferently MODEL1.

Резиденцията му на партитата на Hawtin, ЕNTER е още нещо, което му носи лоялна фен база. Наскоро, Matador, с истинско име Gavin Lynch, пое ролята на собственик на лейбъла RUKUS.

Също като Matador, Fabio Florido е резидент на ENTER, както и представител на неговия PLAYDifferently MODEL1. Toй има подкрепата не само на Hawtin, но и на артисти като Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio и Sasha Carassi. Със специфичното си техно, италианецът е вземал участие на фестивали като като Awakenings, Sonus и Tomorrowland, както и в клубове като като Barraca (Испания) и Cocorico (Италия).

 
 
Коментарите са изключени