shareit

Лейди Гага отмени последните концерти от турнето си

| от chronicle.bg |

Лоши новини за феновете на Лейди Гага в Европа. Вчера певицата обяви, че ще приключи турнето си десет дни по-рано, заради „силна болка“, която й пречи да пее на живо.

Екипът на Гага публикува изявление на нейния профил  в Twitter, в което се казва, че „за съжаление, Лейди Гага страда от силна болка, която не й  позволява да излезе пред публика. Снощи, с подкрепата на нейния медицински екип, тя все трудното решение да прекрати турнето си.“

„Съкрушена съм и не знам как да го опиша.“ написа Гага в свое изявление. „Само знам, че ако не го направя, не заставам за смисъла на музиката ми. Медицинският ми екип подкрепя решението да се възстановя у дома. Обичам това шоу повече от всичко, обичам и вас, но това е отвъд моя контрол.“

Лейди Гага страда от фибромиалгия – заболяване, което засяга мускулите и костите и причинява болка, умора и умствено замъгляване. Звездата подробно разказва за борбата си  със заболяването в документалния филм на Netflix, Gaga: Five Foot Two, където разкрива, че се бори с него от години.

Въпреки че феновете са разочаровани от новината за отменените концерти, много от тях изпращат пожеланията си към звездата за бързо оздравяване.

 
 
Коментарите са изключени