shareit

„Gimme! Gimme! Gimme!“ новия албум на Шер

| от chronicle.bg |

След участието си във филмовия мюзикъл „Mamma Mia! Отново заедно“ Шер планира да издаде албум с кавъри на АББА. Албумът, озаглавен „Dancing Queen“, ще излезе на музикалния пазар на 28 септември.

Винаги съм харесвала АББА и съм гледала оригиналния мюзикъл „Mamma Mia!“ на Бродуей три пъти„, споделя 72-годишната Шер, цитирана от „Variety“. „След участието ми в „Mamma Mia! Отново заедно“ си припомних колко велики песни са написали АББА и си помислих: „Защо да не направя албум с тяхна музика?“ Песните им са по-трудни за изпълнение, отколкото си представях, но смятам, че нещата се получиха. С вълнение очаквам хората да ги чуят„, допълва певицата и актриса.

Шер е записала и продуцирала албума „Dancing Queen“ в Лондон и Лос Анджелис заедно с дългогодишния си сътрудник Марк Тейлър. Музикалният филм „Mamma Mia! Отново заедно“ (2018) с участието на Шер е продължение на продукцията „Mamma Mia!“ (2008), базирана върху едноименния бродуейски мюзикъл от 1999 г., вдъхновен от музиката на АББА.

Ето пълният траклист на „Dancing Queen“

1. Dancing Queen
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. The Name Of The Game
4. SOS
5. Waterloo
6. Mamma Mia
7. Chiquitita
8. Fernando
9. The Winner Takes It All
10. One Of Us

Междувременно излезе един от синглите в албума – кавърът на „Gimme! Gimme! Gimme!“… и само увеличи нетърпението за 28 септември.

 
 
Коментарите са изключени