shareit

Аnastacia идва в България през юли

| от chronicle.bg |

Американската поп изпълнителка Anastacia идва за втория си концерт в България на 1-ви юли в зала 1 на НДК. С над 30 милиона продадени албума, звездата продължава да твори без изгледи да спира. В България Anastacia се очаква да изпълни най-големите си хитове, като Left Outside Alone, Not That Kind, Paid My Dues, Sick and Tired и I’m Outta Love, а концертът ще започне с някои от песните, включени в новия й албум Evolution.

Така е озаглавено и турнето на певицата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите. Албумът е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. Evolution е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в ТОП 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

Anastacia_press photo

При първата си визита у нас през 2015 година, билетите за концерта бяха разпродадени далеч преди датата. разпродаде залата далеч преди концерта.

Затова, ако сте фенове на Anastacia, не се мотайте безкрайно. Билетите за концерта ще са на цени от 55 до 130 лева и тръгват в продажба от 7 март в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.

 
 
Коментарите са изключени